vind alles voor jouw baby

de baby uitzetlijst

vind alles voor jouw baby

Baby op komst? Dan wil je niets aan het toeval overlaten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om met een gerust gevoel naar het grote moment toe te leven. Van autostoeltje tot rompertje.

wanneer heeft je baby wat nodig?

wanneer heeft je baby wat nodig?

Pasgeboren baby's hebben andere behoeftes dan kindjes die al wat meer kunnen (en willen). Je hoeft niet alles in één keer aan te schaffen: een aantal babyspullen koop je natuurlijk al tijdens je zwangerschap, maar heel veel heb je pas later nodig. Wat je wanneer nodig hebt, hebben wij voor je op een rijtje gezet.
welke babykamerstijl kies jij?

welke babykamerstijl kies jij?

Het inrichten van de babykamer is een van de leukste dingen tijdens de zwangerschap. Een aantal spullen heb je altijd nodig zoals een ledikant of wieg, een commode en een aankleedkussen. De stijl die je gaat shoppen is natuurlijk nog wel naar eigen wens in te vullen.
ontdek onze beasty collectie

ontdek onze beasty collectie

Dit jaar hebben wij van Wehkamp onze eigen babycollectie gelanceerd onder de naam Beasties: rompertjes, pyjama's, boxpakjes, dekens, badcapes, slaapzakjes en hydrofiele doeken met vrolijke dierenprintjes. De items zijn gemaakt van zacht en luchtig katoen en speciaal ontworpen voor baby's tot één jaar.
babyspulletjes voor een mooie toekomst

babyspulletjes voor een mooie toekomst

Kinderen zijn de toekomst. Vandaar dat steeds meer ouders op zoek zijn naar duurzame babyspulletjes. Babyspulletjes dus die bijdragen aan een mooiere toekosmt. Van biologisch katoenen rompers tot fopspeentjes van natuurlijk rubber: je vindt het in ons hoekje duurzame babyspulletjes.
Ben jij in verwachting van je eerste kindje? Dan wil je natuurlijk weten welke babyspulletjes jij allemaal nodig zult hebben tijdens de eerste maanden. Hier vind je alle benodigdheden voor jouw baby in een complete baby uitzetlijst. Wanneer koop je spullen voor de babyuitzet? Dat ligt helemaal aan jou, je hebt genoeg tijd om de spullen gedurende de zwangerschap bij elkaar te shoppen. Het is verstandig om op tijd te beginnen zo ervaar je de minste stress op het laatste moment en kun je alvast beginnen met de voorpret. Zorg er in ieder geval voor dat je tenminste een maand voor de uitgerekende datum alle belangrijke babyspullen in huis hebt. Hetzelfde gelft voor de vluchtkoffer naar het ziekenhuis, deze mag klaarstaan vanaf week 35. Zo kun je met een gerust hart uitkijken naar de geboorte van je kindje. Download de baby uitzetlijst, ontdek alle musthaves en doe inspiratie op voor de babykamer.