Reiswiegen

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

Reiswiegen bij wehkamp

Met een goede en comfortabele reiswieg heb je altijd een bedje bij de hand voor jouw baby. Zo kun je toch boodschappen doen, op vakantie gaan, een langere autoreis maken of vrienden bezoeken. Je kindje beschikt over een heerlijk bedje en kan dus slapen. Veel ouders ervaren dat een goed bedje met een ergonomisch matras voor de baby rust biedt. Is jouw kindje wel wakker, maar heb je simpelweg even iets te doen en geen handen vrij? Dan kun je jouw kindje zorgeloos in het bedje plaatsen en kan het veilig rusten en knuffelen met een speeltje.

Veilige reiswieg voor de auto

De ideale wieg voor onderweg kan tevens als autobedje gebruikt worden voor baby's, in de meeste gevallen zijn de reiswiegjes voor in de auto geschikt voor kindjes met een gewicht tot en met negen kilo. Je kunt het autobedje uiteraard goed zekeren in de auto, door middel van de autogordel en extra meegeleverde clipsluitingen voor de wieg. Zo plaats je het kindje op een veilige manier in een zacht bedje in de auto.

Nog een voordeel; veel baby's die slechter slapen of vaak huilen vinden het heerlijk om op de deining van een rijdende auto in te slapen. Kortom, met een goed reiswiegje beschik je over een veilig bedje voor jouw kindje tijdens het reizen per auto.

Op vakantie met een babybedje

Naast reiswagens en reisbedjes voor in de auto zijn er uiteraard ook perfecte oplossingen voor het reizen met jouw kindje per vliegtuig of per boot. Met een zacht reisnestje, een zacht bedje dat je handig vast kunt zetten (bijvoorbeeld op een vliegtuigstoel), beschik je over een comfortabele slaapplek voor jouw baby.

Eenmaal aangekomen op jouw bestemming koppel je het reisbedje makkelijk op een bijbehorend onderstel en heb je een handige wandelwagen bij de hand. Voor degenen die graag op vakantie gaan met hun kindje is een reiswieg voor in het vliegtuig, zoals bijvoorbeeld een Maxi Cosi reiswieg (inklapbaar), perfect.

Ideale accessoires voor een reiswieg voor de baby

Naast bijvoorbeeld een handige duo kinderwagen met een reiswiegje die je kunt combineren met een onderstel van een wandelwagen, zijn er uiteraard ook veel accessoires verkrijgbaar waarmee je het bedje nog prettiger maakt voor je kindje. Denk aan een muggennet voor de zomer (of voor een vakantie in een warm land), een regenkap, een wiegkapje waarmee je het donker kunt maken voor je baby, of een handige zonnekap. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan reiswiegen en bijpassende accessoires.

Onderhoud van jouw nieuwe autobedje

De reiswiegen in ons assortiment zijn makkelijk te onderhouden. De bekleding is doorgaans afneembaar en zelfs de matrasjes en dekentjes kun je uiteraard wassen. Let altijd op de wasinstructies en gebruik het liefst wasmiddelen zonder geurstoffen of bleek. De meeste kleine vlekjes kun je snel afnemen vmet een babydoekje en wat water.

Verken ons brede assortiment buggy's, reiswiegen en wandelwagens voor baby's die met je meereizen en shop eenvoudig vanuit huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help