Zonwering

Lekker genieten op je eigen terras. Hier vind je alle schaduwmakers voor jouw tuin of balkon. Van vrolijk gekleurde parasols tot schaduwdoeken en partytenten. Bekijk alle zonwering en laat je inspireren.

151 Resultaten
Aanbevolen

151 Resultaten

Maak jouw ideale zithoek met zonwering in de tuin

Wie geniet er niet van de eerste zonnestralen en het gekwetter van de vogels wanneer de zon zich weer laat zien? Toch kan de warmte van de zon soms even te veel zijn.

Als je op je balkon of in je tuin wilt kunnen ontspannen of werken is zonwering voor buiten onmisbaar. Met een handige balkon parasol of met een groot tuin zonnescherm richt jij jouw loungeplekje in de buitenlucht perfect in.

Creatief je tuin inrichten met vrijstaande zonweringen

Heb je een tuin waarin je weet dat de zon op een bepaald moment van de dag een beetje te veel aanwezig is? Dan zorg je met een handige schaduwdoek of met zweefparasols voor een beetje schaduw.

Geniet van de zon, met mate

De zon is na een grauw seizoen altijd welkom. Zonlicht geeft ons energie en warmte. Toch is het goed om niet te lang in de volle zon te zitten. Wil je toch volop kunnen genieten van het warmere weer? Wij hebben een leuke collectie parasols en schaduwdoeken beschikbaar voor je in onze webshop. Na het bestellen kun je jouw favoriete buitenplaats perfect inrichten zonder last te hebben van de straling van de zon.

Gemak in de tuin

Spelende kinderen vinden een schaduwrijke speelhoek heerlijk. Met een van onze mooi vormgegeven zweefparasols met voet kun je het scherm van de parasol naar voorkeur draaien. Zo creëer je op ieder moment van de dag koelte en schaduw waar jij dat wilt. Zonder gesleep met een zware parasolvoet. En ga je een dagje naar het strand? Dan neem je een handige lichtgewicht strandparasol mee.

Richt je tuin in, in jouw eigen stijl

Misschien ben je op zoek naar een parasol of naar andere zonwering die qua stijl en kleur goed bij je loungeset passen. Of wellicht wil je jouw tuin een volledig nieuwe look geven? Dan kun je bij ons terecht voor tuinmeubels, zonwering en zelfs voor speeltoestellen voor kinderen.

Makkelijk shoppen voor jouw tuin of balkon

Onze zonwering artikelen zijn verkrijgbaar in een breed aanbod aan kleuren en stijlen. Van trendy en modern tot klassiek. Denk bijvoorbeeld aan een rechthoekige parasol in het grijs of aan een parasol in modern blauw. Een bijpassende zithoek of een barbecue kopen voor buiten? Geen probleem!

Zo heb je alles bij de hand wanneer je vanuit huis winkelt in onze uitgebreide webshop. En betalen? Dat kan direct of makkelijk achteraf. Eenvoudiger kan bijna niet.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.