Huisparfum

112 resultaten
aanbevolen

112 resultaten

Altijd een fijne geur in huis met interieurparfum

Wat is het eerste dat mensen opmerken als ze je huis in komen? Nee, het is niet je zorgvuldig opgeruimde hal. Nee, het is ook niet je gezellige zithoek. En nee, ook je eethoek wordt niet het eerst gespot.

Wat dan wel? De geur van je huis! Wil je dat de eerste indruk van jouw huis een positieve is? Creëer dan een aangename geur in huis. Dat doe je door een interieurparfum te kopen.

Altijd een aangename geur in huis

Met een parfum voor jouw interieur ruikt het altijd lekker in huis. Zelfs als je geen tijd hebt gehad om goed schoon te maken, je net gekookt hebt of je binnen rookt. Dat is niet alleen fijn voor je bezoek, maar ook voor jezelf. Want zelf wil je toch ook in een heerlijk geurend huis wonen?

Een spray of geurstokjes

Wil je parfum voor je interieur kopen? Dan heb je de keuze uit een interieurparfum spray en geurstokjes. Een spray is prettig als je zelf wilt bepalen wanneer het lekker moet ruiken. Bijvoorbeeld als er visite komt. Luxe geurstokjes zorgen ervoor dat het altijd lekker ruikt in huis. Je kunt de dosering van luxe geurstokjes echter niet zelf bepalen. Bij een geurspray is dit wel het geval. Wat vind jij het fijnst? Bestel deze spray of geurstokjes direct bij wehkamp.

Wehkamp: ook voor jouw geurstokjes accessoires

Op deze pagina vind je ook diverse accessoires voor jouw geurstokjes. Denk hierbij aan een geurstokjes houder en een navulling voor je geurstokjes. Heb je al eerder natuurlijke geurstokjes gekocht bij wehkamp, maar komt hier niet meer zo veel geur vanaf als voorheen? Dan is het tijd om nieuwe parfum in de geurstokjes houder te doen. Je kunt in dat geval een navulling voor je geurstokjes bestellen.

Kies jouw favoriete geur

De een vindt vanille heerlijk ruiken, de ander houdt meer van lavendel. Koop je een geurspray of natuurlijke geurstokjes bij wehkamp, dan kies je helemaal zelf welke geur je lekker vindt. Keuzestress? Bestel dan meerdere geuren en je komt er vanzelf achter welke jij het lekkerst vindt.

Geld besparen met geurstokjes in de aanbieding

Vind je geurstokjes heerlijk, maar wel een tikkeltje te duur? Profiteer dan van een aanbieding en bestel jouw geurstokjes in zwart met korting. Met een beetje geluk betaal je slechts de helft van de originele prijs voor jouw geurstokjes in zwart.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.