Verlichting

Goede verlichting is goud waard. Het is niet makkelijk om met een mooi lampenplan je kamer optimaal uit te lichten. Maar als je het voor elkaar hebt, doet verlichting heel veel voor de sfeer in je woning. Combineer hanglampen, staande lampen, vloerlampen en spotjes van merken als Zuiver, House Doctor, HKliving en Lucide voor een optimale verlichting van je interieur. Om je een klein beetje te helpen, hebben wij alvast de top 10 vloerlampen van dit moment voor jou verzameld.

1184 resultaten
aanbevolen

1184 resultaten

Lampen

Goede lampen zijn goud waard. Eerlijk is eerlijk: het is niet makkelijk om met een mooi lampenplan je kamer optimaal uit te lichten. Maar als je het voor elkaar hebt, doet verlichting heel veel voor de sfeer in je woning. Combineer hanglampen, staande lampen, vloerlampen en spotjes voor een optimale verlichting van je interieur. Er valt genoeg te kiezen in ons ruime assortiment. Neem eens een kijkje en jouw smaak komt vanzelf aan het, euh, licht!

De vele mogelijkheden van licht

Met een goede positionering van de juiste lampen kun je jouw interieur optimaal tot zijn recht laten komen. In een speciaal hiervoor opgesteld lichtplan hou je rekening met algemeen licht voor de hele ruimte, functionele lampen voor extra nadruk op bepaalde delen en sfeerlicht dat uiteraard zorgt voor de juiste sfeer in de kamer. Op basis van deze drie lichtsoorten kun je gaan shoppen.

Lampen voor elk budget

Ook als je niet veel geld (over) hebt, kun je bij ons een keuze maken uit heel veel verschillende soorten lampen. Voor een prijs onder € 30,- zijn er circa 100 producten beschikbaar en voor een bedrag tot en met € 100,- meer dan 200!

Welk licht past bij jouw interieur?

Bij ons vind je lampen van merken als Zuiver, whkmp's OWN, Leitmotiv, It's about RoMi, HKliving en Home Sweet Home. Elk merk heeft zijn eigen stijl, waardoor je vast en zeker iets vindt dat helemaal bij jouw smaak en jouw interieur past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.