POP top teaser image

Babyfoons

Met de babyfoons van merken als Alecto, Philips AVENT en Luvion kun jij je kindje goed in de gaten houden, terwijl hij of zij lekker ligt te slapen. Sommige van onze babyfoons hebben een camera en de meeste hebben groot bereik, geven de kamertemperatuur aan en hebben een kraakhelder geluid.

31 Resultaten
Aanbevolen

31 Resultaten

Babyfoon

Een babyfoon is onmisbaar voor iedereen die net (opnieuw) ouder is geworden. Dankzij de babyfoon kun je jezelf er op elk moment van verzekeren dat alles goed gaat met je kindje. En dat is wel zo fijn. Terwijl je baby in zijn of haar bedje ligt kun je hem of haar horen of soms zelfs zien met behulp van een beeldbabyfoon. Kies je voor alleen de audiovariant? Dan zit je ook goed, want het geluid wordt steeds beter, het bereik wordt verder en storingen worden voorkomen door zogenoemde DECT-technologie waarover sommige apparaten beschikken. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment babyfoons en je ziet al snel welke voldoet aan jouw wensen.

Allerlei handige functies

Om je kindje extra gerust te stellen kun je kiezen voor een babyfoon met terugspreekfunctie of afspeelbare slaapliedjes. Het aantal mogelijke functies wordt steeds groter. Zo heb je ook babyfoons met nachtzicht, nachtlampjes en een temperatuurmeter. Of misschien lijkt het je wel wat om via je smartphone, tablet of computer je kindje in de gaten te houden! Zelfs dat is mogelijk met bijvoorbeeld de Alecto Smart Baby monitor. Op afstand kun je gemakkelijk de camera bewegen en hoef je je nooit meer zorgen te maken, omdat je ziet wat er gebeurt.

Volop keuze voor elk budget

Naast Alecto kun je ook kiezen voor merken als Philips, Motorola of Luvion. In alle prijsklassen hebben we volop keuze voor je. Dus of je nu een keuze maakt op basis van je budget of op grond van de mogelijkheden die een bepaalde babyfoon je biedt, je slaagt dankzij ons ruime assortiment altijd!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën

Mijn account
Help