Kinderfietsen

86 Resultaten
Aanbevolen

86 Resultaten

Een mooie kinderfiets voor grootse avonturen

Het leven van ouders bestaat uit verschillende mijlpalen. De eerste keer dat je kindje met de pot mee-eet, de eerste stapjes, naar school en natuurlijk leren fietsen! Dan merk je dat de tijd voorbij vliegt en het cliché waar is: voor je het weet zijn ze groot. Het zien opgroeien van je kind is hoe dan ook geweldig om mee te maken. En als je je kind dan weg ziet fietsen, voor het eerst, dan knap je bijna uit elkaar van trots. Op een oude fiets moet je het leren? Niet als het je kindje betreft! Daarom bieden we je hier een ruim aanbod van kinderfietsjes van verschillende merken en formaten. Denk maar eens aan een fiets van Volare.

De maat van kinderfietsen bepalen

Met het oog op je kind veilig leren fietsen is het enorm belangrijk om de juiste maat kinderfiets te kiezen. Een kind van twee met een gemiddelde lengte zal niet veilig kunnen fietsen op een fiets voor kinderen vanaf 4 jaar. Feitelijk moet je kind goed met de voeten bij de grond kunnen, bijvoorbeeld als er eens plots hard geremd moet worden. De basis voor het bepalen van de kinderfiets maat is niet eens heel lastig bij een kinderfietsje. Je kijkt namelijk vooral naar de kledingmaat van je kind. Een kinderfiets vanaf 3 jaar is een kinderfiets van 12 inch en past bij kledingmaat 98-104. Een kinderfiets van 16 inch past bij kinderen met kledingmaat 104-110. Wil je weten hoeveel inch een kinderfiets moet zijn, dan kijk je dus naar de kledingmaat van je kind. Bij iedere fiets staat het aantal inch en de bijpassende kledingmaat weergegeven. Een kind kan de was doen! Een kinderfiets met zijwieltjes gaat doorgaans door tot en met 16 inch. Vaak worden zijwieltjes standaard meegeleverd.

Waar op letten bij een kinderfiets kopen

Je weet inmiddels naar welke maat je uit moet kijken. Maar hoe weet je dan welke fiets de beste kinderfiets is voor jouw kind? De maat is het belangrijkste. De fietsen die je op de site ziet staan, zijn stuk voor stuk veilige fietsen die volledig voldoen aan de Europese veiligheidsvoorschriften. Je kunt je kind er dan ook goed op laten fietsen. Waar je dan verder op let, is puur een kwestie van smaak. Ben je op zoek naar een stoere jongensfiets, dan is het merk Kawasaki wellicht wat je zoekt. Misschien heeft je kind graag een jongensfiets van Spiderman of Batman; de keuze is aan jullie. De jongensfiets is ook als mountainbike of crossfietsmodel verkrijgbaar. Zoek je een echte meisjesfiets, dan kom je uit bij zachte kleuren en vrolijke prints. Wil je kleine dame een meisjesfiets waar ze haar pop op mee kan nemen? Dan kies je voor een van de modellen met een zitje achterop.

Een scherpe deal scoren met de kinderfiets sale

Kinderen groeien zo snel dat je regelmatig een grotere kinderfiets kopen moet. Kies dan ook voor een scherpe deal in de kinderfiets sale. Hierdoor zal het minder pijn doen in je portemonnee wanneer je kind opnieuw zijn of haar fiets ontgroeid is. In de sale vind je de mooiste modellen tegen een gereduceerde prijs. Bovendien worden er regelmatig nieuwe modellen aan de sale toegevoegd. Houd het aanbod dan ook goed in de gaten om geen deal te missen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën