Badcapes & badponcho's

Na het in bad kan je kindje lekker warm in een badcape. Voor een badcape kun je terecht bij onder andere de merken Snoozebaby met unieke prints. Ga je liever voor iets anders dan zijn er van KipKep poncho’s in het blauw en roze. Voor een badjas kun je terecht bij de producten van Lief!

154 Resultaten
Aanbevolen

154 Resultaten

Babybadcapes

Er zijn heel veel momenten die je bijblijven als je later nog eens terugdenkt aan de tijd waarin je kinderen klein waren. Eén van de mooiste herinneringen is toch wel dat je baby net uit bad is en lekker ruikend in een badcape heel tevreden tegen je aan ligt. Even rust. Heerlijk, dat gezellige moment. Maar daarvoor heb je natuurlijk wel een fijne babybdcape nodig. Die lekker zacht is en goed absorbeert. En ja, die er ook nog leuk uitziet. Gelukkig vind je bij wehkamp heel wat babybadcapes om uit te kiezen. Wij bieden je bovendien een goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service!

Kies de ideale badcape voor je baby

Wil je een babybadcape die trendy, zacht, warm en duurzaam is? Daar hebben we er heel wat van in ons uitgebreide assortiment. Zo heeft Baby's Only een mooie badcape die gebreid is in een kabelpatroon. Voor een badjasje met capuchon kun je bij Lief! terecht. Met velours buitenkant en katoenen badstof aan de binnenkant. Ook een badcape heeft Lief! voor je, van 100% katoenen badstof met borduur en afgezet met een leuk bandje. De afmetingen van de capes verschilt. Sommige zijn 75x75 cm terwijl andere, zoals de Bubbler Peony badcape, zo ruim zijn dat je kind er met 6 jaar nog gebruik van kan maken. Kies je voor een grote babybadcape van Imps & Elfs, dan kies je voor 100% organisch katoen. Andere merken waarvan we babybadcapes voor je hebben zijn Bambam, Baby’s Only en Jollein. Sommige zijn aan beide zijden te gebruiken, dus dan kun je ook nog lekker afwisselen of extra lang met de cape doen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.