POP top teaser image

Babyvoeding stomers & blenders

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Zelf gezonde babyhapjes maken met een blender

Wil je helemaal zelf kunnen bepalen wat de exacte ingrediënten zijn van de hapjes voor jouw kindje? Dan kun je het beste zelf de hapjes voor jouw baby maken. Het lijkt wellicht veel werk, maar dat valt absoluut mee, vooral wanneer je ervoor kiest om de hapjes in voorraad te maken en in te vriezen. Dan haal je simpelweg in de avond wat hapjes in bakjes uit de vriezer, zodat ze de volgende ochtend ontdooid zijn. Af en toe plan je een paar uurtjes in voor het maken van de hapjes. Een goede babyvoeding mixer of een super handige stomer en mixer in één zijn onmisbaar bij het zelf bereiden van gezonde babyhapjes zonder enige toevoegingen.

Behoud waardevolle voedingsstoffen

Wil je verse groenten op een manier bereiden waarbij de voedingsstoffen uitstekend behouden blijven, maar de groenten zacht genoeg zijn om tot een hapje te mixen? Dan kun je met een goede babyvoeding stomer uitstekend uit de voeten. In onze webshop kun je terecht voor goede blenders, mixers en een combinatie van een stomer en blender, speciaal voor het bereiden van babyvoeding. De apparaten zijn eenvoudig te reinigen en werken snel en eenvoudig. Kies voor groenten als bietjes, wortelen en broccoli, maar introduceer zoveel mogelijk verschillende smaken. Zo zorg jij voor een makkelijke eter op latere leeftijd.

Makkelijk shoppen voor jouw blender voor babyvoeding

Vul je diepvries met de meest gezonde babyhapjes en koop een van de handige blenders en stomers in onze webshop. We bieden je een uitstekende service en sturen jouw aankoop supersnel naar je toe. Betaal je het liefst achteraf? Ook dat is geen probleem. Tip: maak het jezelf gemakkelijk tijdens de drukke babytijd en shop bij ons niet alleen voor een blender, maar ook voor handige bewaarbakjes, slabbetjes en andere benodigdheden voor jouw kindje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help