Kindersneakers

Wie wil er nu niet een paar stoere sneakers? Met een goed paar sneakers kan je altijd voor de dag komen. Om te spelen, naar school te gaan of voor een feestje, kindersneakers draag je bij elke gelegenheid. Ga voor hippe kleuren zoals rood, blauw of roze. Kies ook een merk die jij cool vindt. Denk aan adidas of Converse. Wehkamp heeft het allemaal voor je!

1137 Resultaten
Aanbevolen

1137 Resultaten

De mooiste kindersneakers koop je online

Je kind groeit zo ontzettend snel. Hoe klein ze ook zijn, de wereld ligt aan hun voeten. Het is daarbij enorm belangrijk dat ze stevig in hun schoenen staan, letterlijk en figuurlijk. Een goed paar schoenen is dan ook heel belangrijk om de wereld op te kunnen ontdekken. Omdat de kindervoet volop in ontwikkeling is, is een goede schoen belangrijk. Daarbij ontwikkelen kinderen al op heel jonge leeftijd een eigen mening, wat betekent dat ze natuurlijk ook een mooi en stijlvol model willen. Bij wehkamp vind je een uitgebreid aanbod van jongens sneakers en meisjes sneakers. Maak snel je keuze en plaats je bestelling.

Uiteenlopende modellen voor jongens en meisjes

Mesjes sneakers en sneakers voor jongens, zoveel overeenkomsten en toch heel verschillend. De pasvorm en draagcomfort staan bij beide voorop, maar qua uitstraling hebben meisjes toch heel andere eisen dan jongens. Sneakers voor jongens hebben vaak minder felle kleuren en minder prints. Meisjes sneakers hebben vaak juist wel felle kleuren en vrolijke prints. Sneakers voor meisjes en jongens zijn in verschillende modellen en van diverse merken verkrijgbaar. Heeft je kind wat zwakke enkels, dan is ondersteuning comfortabel. Kies dan voor hoge sneakers in plaats van lage schoenen. Hoge sneakers voor jongens en meisjes sluiten wat meer om de enkel voor extra stevigheid. Het aanbod van kleuren is bijzonder uitgebreid, van witte sneakers voor jongens en meisjes tot aan zwarte sneakers en sneakers met een combinatie van verschillende kleuren. Sneakers voor kinderen koop je in de maten 17 tot en met 41.

De juiste schoenmaat bepalen

Een schoen moet goed passen, zeker als het om kinderschoenen gaat. Het is dan ook heel belangrijk de juiste schoenmaat te kiezen. Schoeisel dat te los zit, ondersteunt niet genoeg en schoenen die te strak zitten, zorgen voor een afwijkende stand van de voet. Is je kind aan nieuwe schoenen toe en weet je niet direct welke maat je kiezen moet? Er is een manier om zelf de schoenmaat te bepalen. Pak een stuk papier, een potlood en een meetlint. Zet je kind rechtop op het papier. Let erop dat de voeten goed plat op het papier staan. Pak nu het potlood om daarmee de voetomtrek van je kindje te tekenen. Nu is het tijd om het meetlint te pakken en de afstand van de grote teen naar de hak te meten. Meet beide voeten omdat er altijd een lengteverschil tussen de voeten kan zijn. Pak hierbij de langste voet. Het aantal centimeters dat je hebt gemeten, vergelijk je met onze maattabel en zo weet je welke schoenmaat je kiezen moet.

Kinder sneakers in de sale kopen

De schoenmerken brengen regelmatig een nieuwe collectie uit, bijvoorbeeld wanneer het nieuwe seizoen voor de deur staat. We maken daar graag ruimte voor en dat doen we door de bestaande collectie deels of geheel te verplaatsen naar de sale. Kinder sneakers in de sale kopen betekent korting scoren. Wil je geen deal mislopen, dan houd je het aanbod goed in de gaten.

Kindersneakers bestellen bij wehkamp

Heb je ooit wel eens voor schoenen en kleding gewinkeld met je kinderen? Een kans van 9 op 10 dat jij boos moest worden en je kind zwaar verveeld was. Daarom geniet je van het gemak van online winkelen bij wehkamp. Met de handige zoekfilters maak je snel een keuze. Heb je onverhoopt de verkeerde maat gekozen? Geen probleem, retourneren is heel eenvoudig en het kost niets extra. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.