Tuinmeubelhoezen

82 Resultaten
Nieuwste collectie

82 Resultaten

Bescherm jouw tuinmeubels met tuinmeubelhoezen van wehkamp

De tuin is steeds meer een plek om veel tijd door te brengen. Het is een tweede huiskamer geworden waar je relaxt, praat met vrienden en lang aan tafel zit. Deze verschillende functies zie je ook terug in de tuinmeubelen. Vroeger stapelde je de plastic tuinstoelen gewoon op elkaar en dan was je wel klaar voor de winter. Je luxe loungeset wil je beter beschermen tegen barre weersomstandigheden. Ontdek onze tuinmeubelhoezen. Dankzij de goede bescherming gaan je meubels veel langer mee.

Ook je parasol verdient bescherming met een parasolhoes

Op hete dagen wanneer de zon fel schijnt, biedt een parasol verkoeling. Op de heetste uren van de dag voorkom je dat je verbrandt. Zet je parasol boven de zandbak en je kinderen kunnen toch veilig blijven spelen. Bij ons vind je diverse parasolhoezen voor verschillende soorten parasols. Onze parasols zijn niet alleen geschikt voor overdag. Creëer extra sfeer in je tuin met een parasol met ledverlichting. Is het weer wat minder? Klap je parasol eenvoudig in en bescherm je zonwering met een hoes. Een zweefparasol is zwaar en versleep je niet zo makkelijk. Met een hoes voor een zweefparasol kan je parasol gewoon blijven staan.

Tuinmeubelhoezen voor elke tuinset

Je hebt in de tuin een eettafel staan met bijpassende stoelen. Voor het ultieme ontspannen geniet je in je loungeset. De zon draait en voor de middag kies je een ander plekje in de tuin of misschien heb je nog wel een tuinset op het balkon staan. Zo heb je inmiddels heel wat zitplekken verzameld. Al die tuinsets moeten in de winter beschermd worden met een hoes voor een tuinset tegen vocht en misschien zelfs wel tegen sneeuw. Vaak heb je niet voldoende opbergruimte in de schuur of in de garage om al die tuinmeubelen op te slaan. Met een tuinhoes bescherm je je tuinmeubels optimaal, ook als ze buiten staan.

Optimale bescherming

Een beschermhoes voor een tuinset biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. In Nederland is tenslotte niets zo veranderlijk als het weer. Een loungeset hoes is dan ook waterdicht en vuilafstotend. Deze tuinmeubelhoes is gemaakt van speciaal materiaal dat niet van kleur verandert, ook niet als de zon er vaak op schijnt. Heb je de cover niet nodig, dan berg je deze eenvoudig op in de bijgeleverde hoes. Om schade door vocht te voorkomen, dek je je tuinsets pas af als ze helemaal droog zijn. De tuinmeubels laat je regelmatig even luchten en de kussens van je loungeset berg je binnen op.

Geef ook je tuinkussens een goede opbergplek

Niet alleen je tuinset verdient bescherming; hetzelfde geldt ook voor je tuinkussens. Deze zijn soms lastig op te bergen, omdat ze zoveel ruimte innemen. Bij tuinkussens is de kans op beschadiging door vocht nog groter. Met een speciale hoes voor tuinkussens zorg je dat ook je kussens de winter doorkomen. Laat de winter maar weer gauw voorbij zijn. De zon is altijd welkom!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.