POP top teaser image

Pannen

Koekenpannen, hapjespannen, steelpannen, snelkookpannen, wokpannen, stoompannen, kortom: alle soorten pannen. En volledige pannensets. Met topmerken als Tefal bieden wij voor elke kok en keukenprins(es) de juiste pan of pannenset. Bekijk met name de Tefal anti-aanbakpannen met Thermo-Signal voor een optimaal bakresultaat.

117 Resultaten
Nieuwste collectie

117 Resultaten

Pannen met een lange levensduur kopen? Kies voor keramische pannen

Als je nieuwe pannen nodig hebt, kies dan voor keramische pannen. Deze pannen hebben aan de binnenkant een keramische antiaanbaklaag. Dankzij deze antiaanbaklaag hebben de pannen een langere levensduur en het is bovendien gezonder om met dit soort pannen te kokkerellen. Lees hier meer over welke pan je gebruikt voor verschillende gerechten om jouw pan zo lang mogelijk te kunnen gebruiken.

Zijn keramische pannen gezond?

Pannen met een keramisch laagje zijn gezonder dan pannen met een antiaanbaklaag dat is gemaakt van PTFE. Pannen met een keramische laag kunnen beter hitte verdragen en er komen geen giftige stoffen vrij bij verhitting van de pan. Een ander gezondheidsvoordeel is dat je bij deze pannen eigenlijk geen olie of boter nodig hebt om te bakken. Dankzij de keramische laag zal het eten ook zonder boter of olie niet snel aanbakken.

Ervaar de voordelen van keramisch koken met nieuwe pannen

Keramisch koken brengt voordelen met zich mee voor je gezondheid en daarnaast zijn de pannen ook veel gemakkelijker schoon te maken. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je niet hard hoeft te poetsen om de pannen schoon te krijgen. Meestal is alleen heet water, een klein beetje afwasmiddel en de zachte kant van een sponsje voldoende om de pannen schoon te krijgen.

Keramische pannen voor inductie of gas

Op deze pagina zijn pannen te vinden die geschikt zijn voor koken op inductie of op gas. Ook is er een aantal pannen te vinden dat zowel voor inductie als gas geschikt is. Je zou hier bijvoorbeeld al rekening mee kunnen houden als je nu op gas kookt, maar van plan bent om in de toekomst over te stappen op inductie.

Alles voor keramisch koken is te koop bij wehkamp

Keramische hapjespan, koekenpan of keramische wokpan nodig? Koop het bij wehkamp! We hebben veel verschillende soorten pannen met een keramische laag, zodat je op een gezonde manier de lekkerste gerechten op tafel kunt toveren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën