Douchegordijnen

Is je oude douchegordijn aan vervanging toe of ben jij het zat om je hele badkamer na het douchen droog te maken? Met een douchegordijn beperk je het gespetter tot de douchecabine en hou je de rest van je badkamervloer droog. Fleur je badkamer op met een vrolijke print of een mooi effen gekleurd gordijn.

18 Resultaten
Nieuwste collectie

18 Resultaten

Douchegordijn

Ah, even lekker douchen. Een perfecte manier om de dag te beginnen of juist om bij te komen van een dagje hard werken. Het water spettert heerlijk op je huid en dat doet je goed. Maar dat is nu ook net wat de oorzaak is van al die spetters in je badkamer. Wil je voorkomen dat je na het douchen de hele ruimte moet droogmaken? Kies dan voor een douchegordijn om de druppels tegen te houden. Bij wehkamp.nl vind je wel 20 verschillende gordijnen, dus er zit er altijd wel eentje bij die precies past in jouw badkamer. Welk douchegordijn je ook kiest, we bieden je altijd een optimale prijs/kwaliteitverhouding en een prima service. Je weet dat je daarop kunt vertrouwen bij wehkamp.nl. Dat beloven we. En zodra je klaar bent om je nieuwe douchegordijn te bestellen, zul je merken dat we het bestelproces zo snel en gemakkelijk mogelijk hebben gemaakt. Veel plezier met shoppen!

Naast een douchegordijn vind je bij ons ook rails

Omdat het belangrijk voor je kan zijn welk dessin en welke kleur het douchegordijn heeft, hebben we het eenvoudig gemaakt voor je om hierop te selecteren. Zet gewoon een vinkje bij de kleur die jou het meeste aanspreekt en de bijbehorende douchegordijnen verschijnen direct. Handig toch? Dit geldt ook voor het budget dat je in gedachten hebt. Verschuif de prijsbolletjes tot je bij de gewenste range bent aangekomen en elk douchegordijn dat je ziet, voldoet aan jouw voorwaarden. Je kunt kiezen uit producten van katoen, polyester en een combinatie daarvan. Uiteraard hebben we ook de rails (zowel recht als om een hoek) om ze aan op te hangen. Douchen maar!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.