Vloerlampen

Ben je op zoek naar een geschikte vloerlamp? Wij hebben alvast de top 10 vloerlampen van dit moment voor jou verzameld. Een vloerlamp is een makkelijke en ruimte besparende manier om extra licht te creëren. De vloerlampen hebben allemaal een lang snoer zodat ze ondanks dat het stopcontact een eind weg zit door het hele huis te plaatsen zijn. Veel lampen hebben ook een dimmer, extra gezellig om 's avonds het grote licht uit te doen en lekker op de bank een film te kijken met je nieuwe vloerlamp op een gedimde stand.

91 resultaten
aanbevolen

91 resultaten

Vloerlampen

Met vloerlampen kan iedereen zijn of haar eigen stijl laten zien. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten beschikbaar, zoals je kunt zien in ons assortiment. In tegenstelling tot andere soorten verlichting zijn vloerlampen op en top designproducten. Het gaat namelijk niet alleen om het licht dat eraf straalt, maar ook om het ontwerp van de lamp zelf, de zogenaamde armatuur. Wil je weten welke vloerlamp het beste past in jouw kamer? Kijk dan eens rond in onze uitgebreide collectie en maak je keuze!

Licht en design

Sommige vloerlampen zijn voorzien van lampenkappen. Hiermee wordt enerzijds de lichtbron gedempt, zodat je er niet recht inkijkt als je ernaast zit. Anderzijds kun je met het ontwerp van een kap ook heel duidelijk het licht sturen. Zodra je een vloerlamp hebt gekocht met een lampenkap, zul je zien dat je door het bewegen van de kap zorgt voor een andere lichtval. Zo kun je bepaalde delen van je kamer uitlichten. Ook schijn je op het plafond, waarmee een groter deel van de ruimte wordt verlicht. Vloerlampen zijn bovendien perfecte designelementen. Kijk maar eens naar de kleuren en materialen die gebruikt zijn. Chroomstaal, aluminium, hout, glas, polyester, viscose… je kunt werkelijk alle kanten op met deze prachtige lampen.

Vloerlampen van de beste merken

Met een merk als Piet Boon by MARETTI hebben we hoogstaande vloerlampen voor je. Maar ook Zuiver, Leitmotiv, Montèl en Eglo hebben zich bewezen met hun mooie designs en kwalitatieve producten. Kijk eens rond welke lamp bij jou past. Alvast veel plezier gewenst met je nieuwe aanwinst!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.