Kaartspellen

Een kaartspel kun je keer op keer spelen en zal toch elke keer anders zijn! Kaartspellen zijn ook ideaal voor op vakantie. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn dus makkelijk mee te nemen. Met onze kaartspellen beleef je eindeloos plezier!

48 Resultaten
Aanbevolen

48 Resultaten

Spelletje spelen

Memory, Kwartet, Ligretto, Zeeslag; er zijn zoveel verschillende soorten kaartspellen om te spelen. Het leuke aan kaartspellen is dat je ze met volwassenen kunt spelen, maar ook met kleine kinderen. Een kaartspel neemt bovendien maar weinig ruimte in beslag en is daarom een perfect spel om mee te nemen op vakantie en te spelen op regenachtige dagen.

Veel verschillende kaartspellen voor jong en oud

De kaartspellen op deze pagina zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Bij de productbeschrijvingen van de verschillende spellen kun je precies lezen bij welke leeftijd het spel het beste past. Voor hele kleine kinderen hebben we bijvoorbeeld leuke kaartspellen van Bumba, Mickey Mouse en Nijntje en voor volwassenen is er Cluedo, Het snelle kaartspel van Kolonisten van Catan of het Pocket Escape Room kaartspel.

Speel gezellig met z'n tweeën of met een groepje

Veel van deze spelletjes met kaarten zijn al met twee personen te spelen, maar daarnaast is het vaak ook mogelijk om met meer dan twee mensen een kaartspelletje te spelen. Een kaartspel voor 2 personen is bijvoorbeeld het spel Exploding Kittens. Het Suspicious kaartspel is een kaartspel 4 personen en het Weerwolven kaartspel kun je zelfs spelen met 8 personen!

Vandaag bestellen en morgen al spelen

Cadeau nodig? Ligretto en Halli Galli zijn voorbeelden van populaire kaartspellen die veel mensen graag spelen. Het Lamaland kaartspel en Kroko Loko zijn daarnaast ook leuke spellen om te geven. Er staan zoveel verschillende soorten kaartspellen op deze pagina dat er altijd wel een kaartspel te vinden is dat bij je past. Heb je trouwens ook al gekeken naar de andere spellen die je bij wehkamp kunt kopen? We hebben bijvoorbeeld ook bordspellen en dobbelspellen in het assortiment. Bestel vandaag nog een leuk spel en we laten je bestelling morgen al bij je bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help