Kaartspellen

Een kaartspel kun je keer op keer spelen en zal toch elke keer anders zijn! Kaartspellen zijn ook ideaal voor op vakantie. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn dus makkelijk mee te nemen. Met onze kaartspellen beleef je eindeloos plezier!

155 resultaten
aanbevolen

155 resultaten

Kaartspellen

Wij nederlanders spelen maar al te graag kaartspellen. Kaartspellen zijn leuk om te spelen met de kids op een regenachtige zondag of leuk om samen te spelen met de hele familie op een zonnige zomermiddag in de tuin. Door het kleine formaat zijn kaartspellen zeer geschikt om mee te nemen naar vrienden of familie, maar ook makkelijk om mee te nemen op reis!

Met de hele familie of gezellig met z’n tweeën

Een kaartspel heb je in verschillende vormen: van kwartet en Uno tot het Kolonisten van Catan-kaartspel. Als je op zoek bent naar een kaartspel voor kinderen, volwassenen of voor familie: je vindt hier kaartspellen voor elke leeftijd. Ben je op zoek naar een spel dat je kunt spelen met jonge kinderen, dan zijn de kaartspellen spellen als UNO Junior en Bumba Junior geschikt. 999 Games Set is een leuk spel om te spelen met kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Dit is ook een leuk spel voor een grotere groep omdat je dit met 8 personen kunt spelen! Ezelen en Pesten zijn de perfecte kaartspellen om te spelen met de hele familie.

Bestellen bij wehkamp

Er is altijd wel een kaartspel dat bij je past! Bij elk kaartspel kun je meer informatie vinden over de leeftijd, het aantal spelers en de gemiddelde speelduur. Bestel jouw kaartspel voor 23:59 uur en dan heb je hem morgen in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.