Verzorgingsapparaten

Hartslag of je lichaamstemperatuur meten? Of zoek je een goede elektrische tandenborstel of massageapparaat? Je vindt het op deze pagina met producten voor persoonlijke verzorging. Bekijk het aanbod en koop de producten die je goed kunt gebruiken om je gezondheid en persoonlijke verzorging optimale aandacht te geven.

136 Resultaten
Aanbevolen

136 Resultaten

Ontdek de verzorgingsproducten voor een fris en ontspannen gevoel

Je voelt je het beste als je de tijd neemt om jezelf en de rest van je gezin goed te verzorgen. Producten die je daarbij helpen komen daarom altijd goed van pas. Met een elektrische tandenborstel weet je zeker dat je tanden grondig schoon worden, omdat dit apparaat veel meer tandplak verwijderd dan wanneer je met een gewone tandenborstel poetst. We hebben een breed aanbod met elektrische tandenborstels, dus de kans is groot dat je gaat vinden waar je naar op zoek bent.

Bekijk verschillende apparaten om te controleren hoe het gaat met je gezondheid

Je lichaamstemperatuur is een goede meetgraad om erachter te komen of je wel of niet iets onder de leden hebt. Een thermometer is daarom wat ons betreft onmisbaar. Met een infrarood thermometer controleer je moeiteloos de temperatuur van jezelf en eventueel die van je kinderen. Het voordeel van een infrarood thermometer is dat het meten van de lichaamstemperatuur heel eenvoudig gaat via het voorhoofd. Het is daardoor voor kinderen (en jezelf) veel minder erg om de temperatuur te meten dan wanneer je dit doet met een thermometer die je alleen oraal, rectaal of onder de oksel gebruikt. Behalve thermometers hebben we ook nog een aantal andere producten voor het controleren van je gezondheid. Een saturatiemeter is bijvoorbeeld een uitkomst als je het zuurstofgehalte in je bloed wilt meten. Dit soort producten zijn een fijne houvast om te controleren hoe het gaat met je gezondheid, maar bezoek bij twijfel toch altijd de huisarts.

Zorg goed voor jezelf en begin morgen al

Je gezondheid is het belangrijkste wat je hebt en daarom moeten we niet vergeten om er aandacht aan te besteden. Je voelt je een stuk prettiger als je voldoende doet voor je persoonlijke verzorging en producten in huis hebt om je gezondheid te controleren. Bestel het vandaag en je hebt het morgen in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.