Kindersportsokken

33 Resultaten
Nieuwste collectie

33 Resultaten

Laat je zoon meer genieten van sporten met goede sportsokken voor jongens

Sporten is gezond voor jong en oud. Sport jouw kind regelmatig? Dan heeft hij niet enkel sportkleding en sportschoenen nodig die sporten comfortabel maken, maar ook goede kinder sportsokken. Het belang van de juiste sokken – korte sportsokken of lange sportsokken voor een kind – wordt vaak vergeten, maar zonder sportsokken zullen de sportschoenen minder gemakkelijk zitten. Wat is het verschil tussen normale sokken en sportsokken voor een kind en waar vind je de beste sportsokken?

Het verschil tussen normale sokken en sportsokken voor een kind

Normale sokken hebben een naad en zijn aan de dunne kant. Draagt je kind normale sokken tijdens het sporten, dan kan die naad vervelend gaan schuren, vooral omdat normale sokken slechter ventileren. Binnen de kortste keren heeft je kind blaren op zijn voeten. Doordat normale sokken dun zijn, bieden ze ook totaal geen demping: iets dat je kind met sporten juist wel nodig heeft. Veel sportsokken voor kinderen zijn naadloos en zijn gemaakt van ventilerend materiaal. De voeten blijven droog en er ontstaan geen schuurplekken. Je kind krijgt dus geen pijnlijke blaren die de trainingssessie vroegtijdig beëindigen. Sportsokken hebben ook verdikkingen op de juiste plaatsen, zoals bij de hiel en de tenen. Dit zorgt voor extra demping, waardoor de gewrichten minder te verduren hebben. Hoge sportsokken voor je kind houden tevens de kuit warm, waardoor de kans op blessures kleiner is.

Waar vind je de beste sportsokken?

De beste sportsokken voor kinderen vind je natuurlijk bij wehkamp. Hier shop je hoge sportsokken voor je kind, ideaal voor voetbal- en hockeytraining, maar ook lage sokken, bijvoorbeeld voor tennistraining. Kies voor witte sportsokken voor je kind van adidas, zwarte Nike sportsokken voor kinderen of sportsokken in vrolijke kleuren van Reece Australia.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help