POP top teaser image

Washandjes

Washandjes zijn de laatste toevoeging aan je handdoeken collectie. Ideaal voor het wassen van je lichaam of het wassen van je gezicht. Met de verschillende merken, kleuren en kwaliteiten zit er altijd een tussen die matcht met de rest van de collectie.

40 Resultaten
Aanbevolen

40 Resultaten

De leukste washandjes koop je hier

Het washandje is een typisch Nederlandse stukje textiel dat iedereen wel kent uit zijn jeugd. Veel mensen gebruiken nog steeds graag een washandje. Je kunt jezelf namelijk een goede scrub geven tijdens het douchen, zodat je je van alle dode huidcellen ontdoet. Het resultaat? Je voelt je als herboren! Ben jij op zoek naar grote washandjes, blauwe washandjes, een gezicht washandje of een baby washandje? Wij helpen je graag verder!

De verschillende soorten washandjes

In ons assortiment vind je allerlei soorten washandjes. Ga voor de oude vertrouwde washandjes van katoen of de gehaakte washandjes of kies voor super zachte washandjes voor een fijne massage. Daarnaast hebben we grote washandjes waarmee je je lichaam in een handomdraai een scrub geeft en baby washandjes voor de allerkleinsten. Ook qua kleurkeuze kom je niets tekort. Of je nu blauwe washandjes, oranje washandjes, beige washandjes of witte washandjes zoekt, je vindt ze hier! Kies voor een vrolijk gekleurd washandje van Pip studio, een egaal gekleurd gezicht washandje van Seahorse of washandjes van hotelkwaliteit van wehkamp home.

De juiste manier om een washandje te gebruiken

Het gezicht washandje ligt al een paar jaar onder vuur en wordt afgedaan als ouderwets en onhygiënisch. Maak je met washandjes van katoen echt minder goed schoon dan bijvoorbeeld met de hand? Nee, washandjes zijn zeker een aanwinst in de badkamer, zolang ze op de juiste manier gebruikt worden. Ten eerste is het belangrijk dat je je washandje niet deelt met anderen. Ten tweede moet je bij iedere wasbeurt een schoon washandje gebruiken. Laat deze na gebruik drogen en gooi hem in de wasmand. Dat is belangrijk, omdat in een washandje bacteriën zich gemakkelijk kunnen vermenigvuldigen na gebruik. Zolang je elke keer een schoon washandje gebruikt, hoef je je hier geen zorgen om te maken en kun je genieten van een goede scrub!

Koop genoeg washandjes

Als je wekelijks een wasje draait en iedere dag een washandje gebruikt, zal je al snel zeven tot acht washandjes nodig hebben per persoon. Je kunt al je washandjes in dezelfde kleur kopen, maar je kunt natuurlijk ook verschillende vrolijke kleuren kopen, zodat je iedere dag weer een ander accent toevoegt aan je badkamer. Deel je je badkamer met gezinsleden? Dan kun je iedereen zijn eigen kleur washandjes geven, zodat je ze niet per ongeluk kunt verwisselen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help