3D puzzels

Next level puzzelen: dat is het geval met onze 3D-puzzels. Is gewoon puzzelen je te makkelijk? Ga dan een stapje verder en probeer eens een 3D-puzzel. En het leuke aan deze puzzels is dat je ze niet weer hoeft op te ruimen na de tijd. Nadat je ze in elkaar hebt gezet, kun je ze een mooi plekje geven op de wandplank bijvoorbeeld!

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

3D puzzels

Deze 3D puzzels zijn niet alleen geschikt voor kinderen maar net zo goed voor volwassenen. Sommige 3D puzzels hebben wel 216 stukjes!

Ravensburger

De 3D puzzels van Ravensburger Girly Girl zijn leuk voor de echte meiden. Vaak overladen met de kleur roze of paars en paarden. Daarnaast heb je van Ravensburger ook allerlei bekende bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, Empire State Building, Eiffeltoren, World Trade Center, Toren van Pisa en Statue of Liberty! Keuze genoeg dus. Wanneer je de 3D puzzel in elkaar hebt gezet kun je het een mooi plekje geven in je kamer. Doordat de 3D puzzelstukjes van Ravensburger vaak van stevig plastic is gemaakt, gaat de 3D puzzel lang mee. Bij de Statue of Liberty nachteditie van Ravensburger kun je zelfs het standbeeld laten schijnen door middel van LED licht!

Wat zijn de voordelen van een 3D puzzel?

Met een 3D puzzel heb je langer plezier met in elkaar zetten dan een normale puzzel, je moet namelijk de puzzelstukjes vaak nog ombuigen. Je kunt de puzzel nadat hij af is mooi ergens neerzetten, je hoeft het dus niet af te breken en op te ruimen. Door de hardere puzzelstukjes blijft de puzzel langer goed, en kun je er langer van genieten!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help