beauty

Geuren

Ben je op zoek naar een lekkere geur? Hier bij wehkamp hebben we meer dan 1.000 verschillende soorten geuren om uit te kiezen. Voor zowel dames als heren zijn er verschillende merken beschikbaar. Zoek ...

1677 resultatensorteren op
aanbevolen

Dolce & Gabbana

Design. Jij houdt ervan. Je hebt met zorg je interieur uitgekozen. En dat geldt ook voor je slaapkamer en badkamer. De kleding die je draagt, past perfect bij jou en je smaak. Dus waarom zou dat voor je cosmetica en parfum niet zo zijn? Bovendien staan de flacons van Dolce & Gabbana perfect bij het elegante design van je interieur.

Luxe make-up met heerlijke geuren

Ook voor make-up en luxe geuren en parfums zit je bij wehkamp goed. Het luxe mode- en lifestylemerk Dolce & Gabbana is opgericht door de Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Dompel je onder in deze heerlijke, verfijnde geuren en geniet van de luxe make-up van dit Italiaanse modehuis.

Elegant design

Dat Dolce & Gabbana een Italiaans modehuis is, zie je onder meer terug in de vormgeving van de flacons waarin de parfums gevat zijn. Iedere flacon is met zorg ontworpen en past perfect bij de geur. Zo heeft Dolce, een romantische bloemengeur, een roos op de dop. The One is juist wat robuuster en daarom is de flacon groot en minimalistisch. De geuren voor mannen van Dolce & Gabbana zijn warm van kleur en de flacons ogen mannelijk. Zelfs de cosmetica van Dolce & Gabbana heeft een elegant en stijlvol design. De kleuren van de make-up sluiten altijd aan bij de mode en de seizoenen.

Modieuze geuren en kleuren

De collectie make-up en geuren van Dolce & Gabbana bestaat uit enkele vaste favorieten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Maar daarnaast zijn er trendgeuren en –kleuren te ontdekken. De make-up van Dolce & Gabbana laat zich gemakkelijk combineren met andere luxe make-up. Speel met de lipsticks of gebruik de Dolce & Gabbana met een blusher van een ander cosmeticahuis.