POP top teaser image

Veiligheidsartikelen

Je wilt je kindje een veilige omgeving bieden. Een omgeving waarin je kindje zich op zijn of haar gemak voelt, waardoor jij je op jouw beurt ook op je gemak voelt. Bij wehkamp.nl vind je de beste veiligheidsaccessoires die er te vinden zijn zoals traphekjes, bedhekjes, kast- en ladebeveiliging, raam- en deurbeveiliging, gehoorbeschermers en meer. Zodat je met een gerust hart van alles kunt genieten.

21 Resultaten
Aanbevolen

21 Resultaten

Veiligheid

De veiligheid van je kindje, het belangrijkste waar je je als ouder mee bezig kan houden. Als je kindje zich maar niet stoot aan de hoeken van de tafel of van de trap af valt. Ons veiligheidsassortiment helpt je hierbij. Bij ons vind je namelijk traphekjes, maar ook gehoorbeschermers en rookmelders.

Verschillende veiligheidsartikelen

We hebben verschillende veiligheidsartikelen van verschillende merken. Zo hebben we bijvoorbeeld traphekjes van Noma. Noma staat bekend om de eenvoudig installeerbare traphekjes. Zo hoef je bij een aantal traphekjes van Noma niet te boren. Dit komt door het handige klemsysteem. De klemhekjes zijn eenvoudig te bevestigen. Zo garandeert het traphekje de veiligheid van je kindje en heb je ook geen vervelende gaten in de muur. Naast Noma hebben we ook traphekjes van Kidsriver, Baby Dan, wehkamp.nl en nog veel meer. Maak ook kennis met de gehoorbeschermers in ons assortiment. Het is belangrijk om het gehoor van je kindje te beschermen. Het gehoor van je kindje is nog volop in ontwikkeling waardoor het nog gevoeliger is dan het gehoor van volwassenen. Bescherming is daarom essentieel. Naast dat de gehoorbeschermers worden gebruikt voor bescherming, kunnen ze ook worden gebruikt als je kind snel afgeleid is, dus bij concentratieproblemen. In ons assortiment hebben we gehoorbeschermers van Alecto en Jippie’s. De gehoorbeschermers hebben een zachte hoofdband waardoor ze prettig op het hoofd zitten. Ook hebben wij rookmelders in ons assortiment zitten. De rookmelders zijn gemaakt om brandend vuur op tijd te ontdekken. Zo klinkt er een luid alarmgeluid als de rookmelder rook dicteert. Het is belangrijk om dit vroegtijdig te ontdekken, vooral als je kindje in de ruimte is, maar ook natuurlijk als zich volwassenen in de ruimte bevinden. We bieden rookmelders van verschillende merken aan.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help