Bijtringen

Komen de tandjes van je baby door? Help ze dan de pijn te verlichten met een bijtring. Door op de bijtringen te kauwen, wordt de pijn op het tandvlees verlicht. Voor je ’t weet, straalt jouw baby zijn of haar tandjes bloot!

45 Resultaten
Nieuwste collectie

45 Resultaten

Veilig, comfortabel en hygiënisch knabbelen op bijtspeelgoed

Zodra de tandjes van je kleintje doorkomen, wil hij of zij het liefst de hele dag op alles bijten. Van de afstandsbediening tot aan een vuile sok: niks is veilig in de buurt van je bijtgrage baby. Ben je op zoek naar speelgoed waar je baby veilig en comfortabel op kan knabbelen? Ontdek dan de bijtringen uit onze webshop. Een rubberen, siliconen of houten bijtring is hygiënisch en speciaal ontworpen om de aandacht van je kleintje te trekken. Kies bijvoorbeeld voor een bijtring met een opvallende kleur of figuurtje, zoals onze super leuke (en duurzame) Sophie de Giraf bijtring.

Wanneer een bijtring kopen

Een bijtring voor de tandjes koop je zodra de tandjes van je kindje door beginnen te komen. Meestal is dit als je baby ongeveer 6 maanden oud is. Zodra je kindje meer begint te kwijlen en ineens op alles wil bijten, weet je dat het raak is. In onze webshop vind je bijtspeelgoed die aan de wensen van jou én je kleintje voldoen. Gebruik de zoekfilter om te zoeken op merk of materiaal. Zo is het bijtspeelgoed van Sophie de Giraf en Lanco Toys duurzaam. De speeltjes van PLAYGRO zijn gevuld met water waardoor je ze in de koelkast kunt bewaren voor een extra koel effect.

Wat is de beste bijtring?

Wat een fijne bijtring is, is afhankelijk van jouw wensen. Zo is een bijtring met speeltje altijd populair bij de kleintjes. Een houten bijtring is lekker hard en goed voor het milieu. Een rubberen of siliconen bijtring is zachter en makkelijk schoon te houden. Een bijtring met koelelement is heerlijk fris en verlicht het pijnlijke tandvlees van je kindje. Tip: zodra de tandjes van je kind doorkomen, is het tijd om direct een tandenborstel en tandpasta aan te schaffen. Zo houd je die schattige tandjes in topconditie.

Shop je bijtring direct

Een bijtring voor de tandjes is een must-have voor je kleintje. Door hem of haar lekker te laten bijten, zal je zien dat de tandjes binnen no-time doorkomen zonder traantjes en stress. Heb je de natuurlijke bijtring zo snel mogelijk nodig? Plaats je bestelling dan vandaag nog. Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help