POP top teaser image

Paw Patrol speelgoed

Een erg populaire kinderserie van dit moment is Paw Patrol. In de hoofdrol speelt Ryder, een tienjarige jongen, samen met zijn pups. Samen beleven ze spannende avonturen waarbij hun doel is om te zorgen voor veiligheid. Naast de serie is ook een ruim aanbod Paw Patrol speelgoed te vinden. Van puzzels tot speelsets. Bekijk snel ons volledige Paw Patrol assortiment.

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Paw Patrol

Een speelgoedcadeau van Paw Patrol is eigenlijk altijd goed. Het speelgoed is gebaseerd op de populaire kinderserie. Paw Patrol speelgoed is een leuk cadeautje om te geven aan je zoon of dochter. Zomaar omdat je hem of haar wilt verwennen of als verjaardagscadeau. Met speelgoed van Paw Patrol sla je nooit de plank mis.

De keuzemogelijkheden van Paw Patrol

Paw Patrol is een kinderserie met een Canadees-Amerikaanse achtergrond. Paw Patrol verscheen in 2013 het eerst op televisie en werd uitgezonden door Nickelodeon. Elke Paw Patrol pup heeft een eigen kwaliteit. Zo is er een pup die goed kan duiken, een pup die politietaken en een pup die erg technisch is. Met de tienjarige Ryder als leider van Paw Patrol zorgen ze voor veiligheid in de Avonturenbaai. Er is veel verschillend Paw Patrol speelgoed waaruit je kunt kiezen. Wat dacht je van een Paw Patrol auto, een Paw Patrol puzzel of het Paw Patrol hoofdkantoor. Daarnaast kun je ook kiezen voor kleurpotloden of een stepje.

Paw Patrol speelgoed voor verschillende leeftijden

De Paw Patrol serie is met name populair bij jonge kinderen. Peuters zijn helemaal gek op de pups. Dit zie je ook terug in het Paw Patrol assortiment. Zo vind je babyspeelgoed en peuterspeelgoed waar kinderen uren plezier aan beleven. Met het speelgoed van Paw Patrol kan je eigenlijk niet de mist in gaan.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.