POP top teaser image

Barbecues

Of het nou een zomer- of winterbarbecue is. Het is genieten van lekker eten en de gezelligheid tijdens een barbecue. Het heerlijke stukje vlees of groente bereiden op een houtskool-, gas-, elektrische- of kamado barbecue. Of kies voor een pizza avond met ons assortiment pizza-ovens. Maak je keuze uit de verschillende kleuren en maten van merken zoals Campingaz, Van Speijk of The Bastard.

257 Resultaten
Aanbevolen

257 Resultaten

Barbecues

Schijnt de zon al fel genoeg om de barbecue weer tevoorschijn te halen? Als jij in de koudere seizoenen ook niet kunt wachten tot het BBQ-seizoen weer begint, hebben wij vast een ruim assortiment aan artikelen voor je ter voorbereiding. Zodra het zonnig weer is, kun je weer lekker buiten eten en natuurlijk zelf je eten klaarmaken op de barbecue. We hebben verschillende soorten voor je om uit te kiezen en uiteraard hebben we ook diverse accessoires die het barbecueën net iets aangenamer maken. Bekijk op je gemak ons aanbod en maak je keuze uit topmerken als Weber, Patton en Campingaz!

Welk type barbecue is jouw favoriet?

Alle heerlijke dingen die je zelf bereidt op je eigen barbecue smaken toch net even iets lekkerder. Dat is het echte buitenleven waar je zo van houdt. Of je nu voor het gemak gaat van een gasbarbecue of elektrische barbecue, of je houdt het ouderwets bij houtskool: wij hebben de producten die jij zoekt. Uiteraard zijn er duidelijke verschillen tussen de diverse barbecuesoorten. De geur en smaak van vlees en groenten die op houtskool gebraden zijn, zijn nog steeds favoriet bij heel veel mensen. Als je daarvoor kiest, weet je dat het langer duurt voordat je eten klaar is en voordat de barbecue klaar is voor gebruik, maar dat is een bewuste keuze. Ook het schoonmaken achteraf is een klusje dat vooral bij authentieke houtskoolbarbecues wat tijd vergt. Kies je liever voor snel eten en eenvoudig schoonmaken, dan is barbecueën op gas of elektriciteit beter geschikt voor jou. Zeg het maar: wat wordt het?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.