POP top teaser image

Kerstbomen

Als je eenmaal een kunstkerstboom hebt gehad, wil je nooit meer anders! Een kunstboom heeft vele voordelen: zo heb je geen last van uitvallende naalden en gaat je boom jaren lang mee. Het belangrijkste is dat ze niet meer van écht te onderscheiden zijn! Optimaal gemak: een grote of kleine kerstboom, met of zonder lichtjes, gemakkelijk en snel thuis bezorgd. Haal kerst in huis met onze perfecte kerstbomen van onder andere Black Box, Triumph Tree en Nova Belle.

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Kerstbomen

Of het nou een kunstkerstboom, een alternatieve kerstboom, een kerstboom met lichtjes of één met sneeuw is, met een kerstboom maak je het kerstgevoel compleet. Wil je eens iets anders dan een echte kerstboom deze kerstdagen? Online koop je bij wehkamp heel gemakkelijk een kerstboom en wordt die ook nog eens bij je thuisbezorgd.

Kunstkerstbomen

Wil je een kerstperiode zonder vallende naalden of een boom die een paar jaar meegaat? Kies dan eens voor een kunstkerstboom. Bijna niet meer van echt te onderscheiden creëer je met een kunstkerstboom net zoveel sfeer, als met een echte boom. Wit, besneeuwd of traditioneel groen, je vindt het bij wehkamp. De combinatie van materialen geeft de kerstboom een natuurlijke uitstraling. Daarnaast zet je een kunstkerstboom snel op. De zijtakken van de boom bevestig je vaak eenvoudig door middel van een scharnierconstructie.

Naast een ruime collectie kunstkerstbomen vind je bij ons ook alternatieve kerstbomen. Van hout of metaal en in een andere vorm is de alternatieve kerstboom eens wat anders dan de vertrouwde kerstboom.

Formaat

De diversiteit in het assortiment kunstkerstbomen maakt dat er voor elk huis een geschikte boom tussen zit. Heb je kinderen die het leuk vinden om hun eigen kerstboom te versieren? Of wil je simpelweg geen grote boom in huis? Een kleine nep kerstboom van bijvoorbeeld 90 cm of 120 cm hoog biedt de uitkomst. Wil je juist groots uitpakken, ook dan is er een grote kunstkerstboom voor jou. Houd bij het kiezen van een kerstboom rekening met de hoogte, diameter en het aantal zijtakken van de boom, deze bepalen het volume van de kerstboom.

Verlichte kunstkerstbomen

Maak het jezelf makkelijk door een kerstboom te kopen compleet met verlichting. Tegenwoordig zijn bijna alle kunstkerstbomen met verlichting voorzien van LED lampjes. De kleur van de lampjes kan verschillen. Er zijn zowel kerstbomen met sfeervolle witte verlichting, als bomen met verlichting in diverse kleuren. De LED lichtjes zijn bevestigt aan de takken van de boom. Steek de stekker in het stopcontact en je hebt een prachtig verlichte kerstboom.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help