Autostoelhoezen

Veiligheid tijdens het autorijden is belangrijk. Voor autostoeltjes en Maxi-Cosi’s zijn leuke hoezen verkrijgbaar. De hoezen zijn verkrijgbaar in onder andere badstof, dit voelt zacht en comfortabel aan voor je kindje. Veel hoezen kunnen in de wasmachine waardoor je het zitje langer schoonhoudt.

38 Resultaten
Nieuwste collectie

38 Resultaten

Hoezen autostoeltjes

In de auto staat veiligheid voorop. Maar naast veiligheid is het natuurlijk ook heel belangrijk dat je kindje comfortabel en geborgen zit. En het is ook leuk als de hoes een vrolijk kleurtje heeft. Je vindt hier allerlei soorten autostoelhoezen voor verschillende autostoeltypes. Zo vind je hoezen speciaal voor de autostoelen van Maxi-Cosi Pearl of Pebble, maar je vindt ook universele autostoelhoezen of autostoelhoezen die geschikt zijn voor een bepaalde autostoelgroep (bijvoorbeeld groep 0+). Het voordeel van een autostoelhoes is dat het niet alleen comfortabel en geborgen is, maar dat je de hoes ook gemakkelijk kunt uitwassen. Naast verschillende vormen, maten en kleuren heb je ook verschil in stoffen. Zo heb je speciale zomerhoezen die beter ademen zodat je kindje het niet te heet krijgt, maar ook hoezen van lekkere zachte badstof of katoen.

Als je een leuke autostoelhoes hebt uitgezocht, kijk dan ook eens naar een mooie bijpassende voetenzak voor de koudere dagen of juist een zonnekap voor de warmere dagen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help