Borstvoeding

Borstvoeding is een natuurlijke manier om je kindje voeding te geven. Als je weer aan het werk gaat of als iemand een dagje oppast dan kun je gebruik maken van een borstkolf. Naast een handmatige borstkolf zijn er ook elektrische borstkolven, kijk wat jij gemakkelijk en fijn vindt. Borstkolven van merken als Medela, Ardo, Dr Brown's en Philips AVENT. Ontdek ook ons assortiment aan voedingskleding speciaal ontworpen om je kindje gemakkelijk te kunnen voeden. Vaak ook geschikt om te dragen tijdens de zwangerschap.

75 Resultaten
Aanbevolen

75 Resultaten

Borstvoeding

Op deze pagina vind je alles wat te maken heeft met borstvoeding. Zo vind je voedingskussens in verschillende maten, dessins en kleuren. Maar ook sterilisators om goed je flessen te reinigen zodat er geen bacteriën overblijven. En niet te vergeten de handmatige of elektrische borstkolven van onder andere Philips Avent, Medela, Difrax en NUK.

Beginnen

Wanneer je begint met borstvoeding geven, komt er een heleboel bij kijken. Kies voor een startersset, van Medela bijvoorbeeld, en je begint met een vliegende start! Hier zitten vaak moedermelkflesjes in, verzorging voor de tepels en huid, desinfectiemateriaal en zoogcompressen. Zo heb je gelijk alles wat je nodig hebt om de moedermelk op te vangen, te bewaren, te voeden, te verzorgen en veilig te steriliseren.

Ondersteuning

Je baby de hele tijd vasthouden tijdens voeden met de borst is best zwaar. Daarom is het fijn om een voedingskussen te gebruiken. Je vindt ze hier in allerlei soorten, maten en dessins. Ben je op zoek naar een groot voedingskussen? Dan kun je kijken bij de Cottonbaby voedingskussens, die zijn namelijk 165 cm. Of voor wat kleinere voedingskussens kun je bij Snoozebaby terecht.

Niet thuis?

Niet thuis maar toch borstvoeding willen geven of kolven? Dat kan! Met de KipKep Feedi borstvoedingsdoek kun je discreet borstvoeding geven in het openbaar.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën