Kinderondergoed

Kinderondergoed moet comfortabel en goed zitten. Zorg ervoor dat je genoeg setjes hebt, dan kun je ieder dag iets schoons aantrekken. Van leuke onderbroeken met print tot fijne hemdjes en tiener bh’s: je kunt je onderbroekenlol bij wehkamp niet op met het ondergoed van bijvoorbeeld Bjorn Borg, Boobs & Bloomers, Puma en America Today.

379 Resultaten
Nieuwste collectie

379 Resultaten

Shop hier het leukste ondergoed voor je kind

Ondergoed voor jongens of meisjes kopen is niet altijd even gemakkelijk. Als je jonge kinderen hebt, kunnen ze je nog niet vertellen wat ze wel en niet prettig vinden zitten. Tieners en pre-tieners hebben juist vaak een uitgesproken mening over wat ze wel en niet willen, waardoor er soms geen opties over lijken te blijven. Bij wehkamp vind je gelukkig het leukste en meest comfortabele ondergoed voor zowel jonge kinderen als tieners.

Koop ondergoed setjes voor je kind van goede kwaliteit

Kies altijd voor goede kwaliteit ondergoed voor je kind. Kinderen bewegen veel en daar moeten ze de vrijheid voor hebben. Een goede optie is het kopen van katoenen ondergoed voor je kind. Dit materiaal geeft de minste kans op irritaties, en als je voor elastisch katoen gaat, kan je zoon of dochter onbezorgd buitenspelen en sporten. Een andere optie is kinder onderbroeken van microfiber kopen. Deze producten gaan lang mee.

Ondergoed voor tieners en pre-tieners

Wanneer je kind richting de tienerjaren gaat, zal hij of zij wellicht meer te zeggen willen hebben over welk ondergoed hij of zij draagt. Wellicht zijn ze gesteld op een specifiek merk, zoals Calvin Klein of Björn Borg, of ze willen een bepaald model ondergoed, zoals een boxershort. Meisjes willen vaak rond deze leeftijd hun hemden inwisselen voor tiener bh's. Het kan om een voorgevormde bh gaan, een bralette of een crop top.

Koop ondergoed voor je kind in de sale

Op zoek naar ondergoed of een hemd voor je kind? Vind de beste producten in onze outlet. Je bespaart op deze manier flink op je aankoop – soms wel 70 procent! Zo shop je gemakkelijk dat Calvin Klein topje of die Björn Borg boxershort voor je kind.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën