Klei

Knutselen, tekenen, kleien: wat is er leuker dan een kind dat op geheel eigen wijze een unieke wereld schept met niets meer dan wat papier, lijm, kleurpotloden, klei of elastiekjes. Met de knutsel- en tekenproducten van merken als SES Creative, Bruynzeel, Play-Doh, Dohvinci en Rainbow Loom haal je de kunstenaars in je kind(eren) naar boven.

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Kleien

Is je kind graag creatief bezig en is het dol op knutselen? Dan is klei het juiste speelgoed om uren plezier van en mee te hebben. Met mooiste klei van merken als Play-Doh en SES kun je uren zoet zijn en de mooiste bouwwerken maken.

Wees creatief

Van het maken van pizza’s, cupcakes en ijsjes tot bezoek aan de tandarts of de kapper. Je kunt je helemaal uitleven met de verschillende creaties en kleuren. De jongens kunnen aan de slag met de brandweer of de kazerne en de meisjes kunnen de mooiste taartjes bakken. Ben je helemaal fan van Disney Frozen of My Little Pony? Dan hebben wij de leukste klei voor jou. Maar ook met de mega kleisets en de klei met glitters kun je je helemaal uitleven.

Urenlang plezier met Play-Doh en SES

De klei van Play-Doh en SES is van zeer goede kwaliteit. Het blijft keer op keer heerlijk zacht, droogt niet uit tijdens het spelen en het blijft goed kneedbaar. Het is verkrijgbaar in diverse heldere kleuren. Als je het na gebruik weer opbergt in het potje, dan is het langer bruikbaar. De klei van Play-Doh en SES is uitwasbaar uit de meeste textielsoorten.

Ontwikkeling en stimulering

Spelen met klei is goed voor de creativiteit, het stimuleren van het inbeeldingsvermogen en het ontwikkelen van de motoriek. En het is speelplezier voor zowel ouder als kind. Bestel nu je klei bij wehkamp en je kan vanaf morgen urenlang boetseren en creëren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help