POP top teaser image

Complete babykamers

Van rustige slaapplek tot een druk speelparadijs: je wilt dat je kindje zich thuis voelt op zijn of haar eigen kamertje. In deze shop kun je direct een complete babykamer shoppen in meerdere stijlen. Zo hoef je de babykamer alleen nog maar af te stijlen met de mooiste accessoires, fijn babybedtextiel en de beste babyfoons.

23 Resultaten
Aanbevolen

23 Resultaten

Inrichten van de babykamer

Een van de leukste dingen van een kindje krijgen is het inrichten van de babykamer! En of je nu kiest voor een bepaald thema of er gewoon een gezellig kamertje van maakt: het is altijd leuk én praktisch om een babykamer set te kopen. Zo weet je zeker dat de belangrijkste meubels een match vormen. Daarnaast hoef je niet urenlang woonboulevards of het internet af te struinen, maar koop je gewoon in één keer alles wat je nodig hebt. Zo vind je in onze webshop een set voor de babykamer die 3 delig of 2 delig is en bestaat uit een ledikant, commode en kledingkast.

Complete babykamers: ledikant, commode en kledingkast

Om een babykamer compleet in te richten, heb je een (matchende) ledikant en commode nodig. Kies voor een 3-delige set als je direct een bijpassende kledingkast wilt kopen voor de baby. Je hebt de keuze uit sets in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo is een babykamer compleet van hout stylish en makkelijk te combineren met verschillende kleurtjes en printjes. Een meegroeikamer is ideaal als je het ledikant wilt kunnen ombouwen tot bedje voor de peuter. De commode kan bovendien makkelijk als kastje worden gebruikt zodra je kleintje uit de luiers is.

Wanneer spullen voor een kinderkamer kopen?

Baby meubels kopen doe je bij voorkeur zo’n 3 a 4 maanden voordat de baby verwacht wordt. Zo heb je ruim de tijd om alles op orde te maken en het kamertje goed te ventileren (wat erg belangrijk is als je gaat verven en/of nieuwe meubels koopt). Hoewel je met een complete kamer uit onze webshop de belangrijkste dingen in huis hebt, kun je de babykamer eventueel verder inrichten met een fijne fauteuil en babykameraccessoires. De fauteuil gebruik je om op te zitten als je de baby borstvoeding of het flesje geeft.

Babykamer compleet in de sale kopen

Wil je graag besparen op de babykamer? Check dan meteen welke sets in de sale zijn. In onze sale vind je diverse bekende merken zoals Cabino en Bebies First. Zo houd je genoeg budget over voor andere must-haves voor als je een baby verwacht, zoals een flinke voorraad luiers en hydrofiele doeken. Heb je een mooie set uitgezocht voor de kleine? Plaats je bestelling dan direct.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.