POP top teaser image

Horloges en sieraden voor dames

Benadruk je stijl met een fraaie accessoire uit onze veelzijdige collectie dameshorloges en sieraden. Voeg bijvoorbeeld een horloge van Skagen toe voor een klassieke touch. Ben je meer van het subtielere werk? Dan zijn de fijne sieraadjes van Michael Kors iets voor jou. Of maak een statement met een van onze items uit de collecties van Bandhu, Fossil of Otazu.

748 Resultaten
Aanbevolen

748 Resultaten

Damessieraden

Belangrijke en mooie momenten in het leven vier je met sieraden, zoals een gouden ring, een bedelarmband, oorbellen en vriendschapsarmbandjes. Ook die nieuwe outfit vier je natuurlijk met onze sieraden voor dames, want met sieraden maak je je look helemaal af. Met het eindeloze aanbod van armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en hangers in verschillende stijlen, kleuren en materialen vind je zeker een setje sieraden dat perfect past bij je outfit.

Mooie herinneringen

Van sieraden heb je er nooit genoeg. Het fijne van damessieraden is dat ze een extra betekenis krijgen door een bijzondere connectie met de gever, een speciaal moment of door de historie van het sieraad. Die heerlijke zomervakantie komt weer helemaal terug als je die ring uit dat lokale winkeltje draagt. Die gekleurde oorbellen kreeg je van een vriendin of vriend op wereldreis en die prachtige gouden ring met diamanten zit misschien al jaren in de familie. Kortom, sieraden zijn niet alleen mooi en decoratief, ze kunnen het startpunt zijn van een mooie geschiedenis. Die extra waarde maken sieraden zo geliefd bij mannen en vrouwen over de hele wereld.

Klassiek & hip

Naast luxe sieraden van goud en zilver, zijn er mooie damessieraden van gecoate materialen, titanium en edelstaal. De nieuwste sieraden voor dames combineren edelmetalen met kraaltjes, leren en stoffen bandjes, glas en zelfs veertjes. Van klassieke eenvoud tot bohémien hippie, met de damessieraden van nu kun je werkelijk alle kanten op. Grove zilveren kettingen en armbanden geven je outfit een stoere twist en dunne, rinkelende armbandjes met bedeltjes doen het perfect bij een zomerse festival-look. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie klassieke en moderne sieraden voor dames van wehkamp en bekijk de nieuwste stijlen van onder andere Pieces, Fossil, Pig & Hen, Scmyk en Orelia.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën