Campingbedjes

Het ideale campingbedje is snel in elkaar te zetten, net zo eenvoudig weer op te vouwen en heel makkelijk mee te nemen. Bovendien ligt het ook nog eens lekker, maar dat hangt vooral af van het matras dat je kiest. Wij hebben campingbedjes in verschillende kleuren en maten. En heb je last van muggen op de camping? Met een klamboe op maat houd je ze weg. Verder is een campingbedje ook ideaal om als box te gebruiken.

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Campingbedden

Van simpel campingbedje tot luxe campingtent, hier vind jij het ideale slaapplekje weg van huis voor jouw kleintje. Of je nou van een vrolijk kleurtje houdt of juist meer van rustige kleuren, jouw ideale campingbed is hier te vinden. Laat je inspireren door de collectie campingbedden op wehkamp met merken zoals Koelstra, Nuna, Joie, Chicco of Kidsriver.

Geen vakantiestress met een campingbedje

Wanneer je kiest voor een campingbedje, kun je deze ook gebruiken als box. Multifunctioneel en het scheelt weer wat ruimte bij het inpakken van al je spullen die je meeneemt op een reis met de kids! De campingbedjes zijn gemakkelijk in- en uit te klappen, waardoor het bedje in een wip klaar staat en je in ieder geval zeker weet dat jouw kleine lekker kan slapen. Met een comfortabel matras en hoeslaken voor het campingbedje voelt het net als thuis. Ideaal wanneer je houdt van kamperen met de caravan of tent of wanneer er wel eens gelogeerd wordt. Is je baby een moeilijke slaper? Laat je baby dan eerst thuis vast een paar keer slapen in het kampeerbedje om eraan te wennen. Zo voorkom je slapeloze nachten op je welverdiende vakantie.

Handig

Wanneer je op reis gaat is het handig om ook te kijken naar een vervoertas voor het campingbedje en/of matras en naar een klamboe of muskietennet. Zo wordt jouw kindje niet wakker van de vervelende muggen of vliegjes. Kijk ook eens naar de campingbedjes met wieltjes, deze zijn gemakkelijk te verplaatsen zonder dat ze zomaar wegrollen. Er zijn zelfs campingbedjes die je ook als commode kan gebruiken. Een goede oplossing wanneer je wat minder ruimte tot beschikking hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help