Overzicht

Zin in een feestje met zoete versnaperingen? Wij bieden je funcooking artikelen voor een heerlijke feestavond of gewoon voor lekker tussendoor, van cupcakemakers en wafelijzers tot chocoladefondue. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Funcooking

Zin in een feestje met zoete versnaperingen? Bij ons vind je onder andere cupcakemakers en wafelijzers. Ook vind je bij ons bakplaten en gourmetstellen, voor een heerlijke paasavond, of gewoon lekker voor tussendoor. Een echte must-have als het om funcooking gaat is de Pizzarette van Waves. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een kleine pizzaoven waarin je met zijn allen tegelijk minipizza’s kunt bakken. Hoeveel meer fun kun je nog hebben? In ons assortiment vind je tientallen producten die allemaal zorgen voor veel lol tijdens het bereiden en nuttigen van de meest uiteenlopende gerechten. Van ijsmachine tot chocoladefondue en van een wafelmaker tot een suikerspinmachine. Weet je al wat je wilt aanschaffen op het gebied van funcooking? Vertrouw op de prijs/kwaliteitverhouding en de service van wehkamp.nl, dan wordt het nóg leuker.

Uiteenlopende vormen van funcooking

Een gourmetset of raclettegrill kennen we allemaal. Dit soort funcooking is zo ongeveer traditie geworden op kerstavond en tijdens andere bijzondere gelegenheden. De naam zegt het al: funcooking is een verzamelterm voor alle leuke manieren waarop je eten kunt klaarmaken, waarbij het bereiden bijdraagt aan het totaalplaatje. Zeg nou zelf: als je eigenhandig een portie ijs hebt gemaakt, dan smaakt het toch bij voorbaat al lekkerder dan wanneer je het in de winkel koopt? Dat geldt natuurlijk ook voor de cupcakes en wafels die je maakt met de machines in ons assortiment. Of de poffertjes die je zelf bakt. Of de chocoladefontein waar je kleine hapjes in houdt. Kortom: funcooking is een geweldige manier om een leuke tijd te beleven. Veel plezier gewenst!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help