Friteuses

Bitterballen of friet: zo nu en dan heb je zin om te frituren. Dan bieden friteuses van o.a. Tefal en Princess de uitkomst. Houd het vet mooi vers, dat zorgt er bovendien voor dat het een stuk gezonder is. Wist je dat wij zelfs duo frituurpannen hebben? Zo kan jij tegelijkertijd patat en kroketten bakken, zodat deze op hetzelfde moment op tafel staan.

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Frituurpan

Bitterballen, friet, vlammetjes: zo nu en dan heb je zin om te frituren. Dan biedt een frituurpan van merken als DeLonghi, Bestron en Princess uitkomst. Houd het vet of de olie mooi vers, dan is het bovendien een stuk gezonder dan wanneer je niet zelf frituurt. Naast de reguliere frituurpan, hebben wij ook de duo friteuses. Dit zijn twee frituurpannen in één. Zo kan je tegelijkertijd je patat en bitterballen op tafel zetten! Je ziet het: als je een nieuwe frituurpan zoekt, is er van alles mogelijk. Hier bij wehkamp.nl kun je kiezen uit tientallen soorten. Er zit dus vast en zeker een friteuse tussen die helemaal geschikt is voor jouw situatie. Welke wensen en eisen je ook hebt.

Welke frituurpan wordt het?

Bij een reguliere frituurpan weet je dat je regelmatig het vet of de olie moet vervangen, om te zorgen dat alles nog goed gefrituurd wordt. Ook komen daar dampen en geuren bij vrij die je moet afzuigen of je zet de frituurpan in de schuur. Bovendien kunnen oververhitte frituurpannen door kokende olie huisbranden veroorzaken. Een goede frituurpan beschermt je hiertegen door een indicatielampje voor de thermostaat te laten branden als hij te heet wordt. Al onze producten beschikken daarover. Nog een voordeel: veel van onze frituurpannen hebben een doorkijk luikje. Zo is het niet nodig om de deksel van de pan te halen om te kijken hoe het er met jouw snack voor staat. Welk soort pan je ook kiest, ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Van 0,6 liter tot 5 liter inhoud. Aan jou de keuze welk type en welke grootte ideaal is voor jou. Voor onze friteuses geldt: voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.