Knutselen

Knutselen, tekenen, kleien: wat is er leuker dan een kind dat op geheel eigen wijze een unieke wereld schept met niets meer dan wat papier, lijm, kleurpotloden, klei of elastiekjes. Met de knutsel- en tekenproducten van merken als SES Creative, Bruynzeel, Play-Doh, Dohvinci en Rainbow Loom haal je de kunstenaars in je kind(eren) naar boven.

44 Resultaten
Aanbevolen

44 Resultaten

Knutselen

Doet jouw kindje niets liever dan knippen, plakken, kleien, lijmen, tekenen en kleuren? Bekijk dan het complete aanbod met alles om heerlijk te knutselen. Want wat is er leuker dan samen een tekening maken of hun favoriete dier te kleien? Je zult je verbazen wat je in combinatie met ons assortiment kunt knutselen van wc-rollen, eierdozen, papier en karton. Laat ook jouw eigen creativiteit met onze knutselspullen de vrije loop!

Knutselen kan altijd

Vaderdag, Moederdag, afscheid van de juf of gewoon omdat het ontzettend leuk is: er is altijd wel een reden om te knutselen. Je kunt samen met je kinderen gaan knutselen, maar natuurlijk zijn deze knutsel-items ook leuk om cadeau te geven aan een enthousiaste knutselaar. Of wat dacht je van een kinderfeestje? Alle kinderen nemen na afloop van het feestje hun eigen creatie als aandenken mee naar huis. Een knutselwerkje om trots op te zijn!

Genoeg knutsel mogelijkheden

Knutselen met een dreumes, peuter of met wat oudere kinderen: er zitten vast knutselspullen voor je tussen. Laat je verrassen door het grote aanbod knutselspullen bij wehkamp. Tussen merken als Bruynzeel, SES Creative en Play-Doh vind jij precies wat jij zoekt. Zoek je verf om een geknutselde eierdoos mee te beschilderen? Sets om je eigen creaties mee te maken? Of waarmee je de mooiste vormen kunt maken? Bij wehkamp vind je de leukste knutselspullen! Ook voor verschillende leeftijdsklassen.

Knutselspullen eenvoudig online bestellen

Heb je geen tijd om de deur uit te gaan, maar is de voorraad knutselspullen niet meer helemaal op peil? Dat geeft niet, want bij wehkamp bestel je jouw knutselspullen gewoon eenvoudig online. Ook alles om te knutselen komen wij supersnel bij je thuisbezorgen. Precies waar en wanneer jij dat wilt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help