zwangerschap essentials header SS23

Zwangerschap essentials

Goede zwangerschapskleding zit lekker en biedt op de juiste plekken goede ondersteuning. In onze collectie zwangerschapsmode vind je alle essentials die je nodig hebt. Zowel tijdens als na je zwangerschap. Dus zwangerschapsjeans en zwangerschapsjurken maar ook zwangerschapspanty's en ondersteunende voedingsbh's.

zwangerschapskleding voor trimester 1

Hoera, je bent zwanger! Een nieuwe wereld gaat voor je open en je moet veel dingen regelen zoals het aanmelden van de kraamzorg en de verloskundige. Het eerste trimester is de eerste drie maanden van de zwangerschap. Heb je dan al zwangerschapskleding nodig? En zo ja: waarom?

Bij de meeste vrouwen begint de buik aan het eind van het eerste trimester zichtbaar te groeien, waardoor kleding niet meer comfortabel zit. Wanneer je eigen kleding begint te knellen wordt het tijd voor een aantal nieuwe items: een zwangerschapsjeans met comfortabele tailleband, een paar fijne basics en wellicht een nieuw setje lingerie. Wanneer je kiest voor een voedingsbh kun je deze na de zwangerschap ook nog goed gebruiken.

Twijfel je welke maat je nu moet aanschaffen? Je zwangerschapsmaat is vrijwel altijd hetzelfde als de maat die je vóór je zwangerschap had.

zwangerschapskleding voor trimester 2

In het tweede trimester ben je alweer 14 tot en met 26 weken zwanger. Tijdens de 20 weken echo kun je er voor kiezen om het geslacht van je baby te horen te krijgen. Het wordt tijd om je verder te oriënteren naar babynamen, de babykamer en de rest van de uitzetlijst.

Je buik groeit verder door waardoor je toe bent aan een nieuwe zwangerschapsgarderobe. Afhankelijk van het seizoen waarin je zwanger bent kun je kijken naar zwangerschapsjurken, zwangerschapsjassen, zwangerschapsbadmode, wellicht een setje zwangerschapssportkleding en de nieuwste collectie zwangerschapsmode.

zwangerschapskleding voor trimester 3

Het laatste trimester van de zwangerschap. Dit trimester begint in de 27e week tot en met de laatste week van de zwangerschap. In deze fase ga je welverdiend met zwangerschapsverlof. Het is tijd om rustig de laatste spullen in huis te halen en je voor te bereiden op de bevalling.

Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Wellicht helpt een stapeltje comfortabele zwangerschapsbroeken en oversized truien daarbij. Als je van plan bent borstvoeding te geven kun je ook alvast kijken naar voedingskleding, die vaak ook geschikt is voor tijdens de zwangerschap. Voedingskleding is zo ontworpen dat jij je kindje kunt voeden zonder je bovenkleding uit te hoeven doen.

Tot slot is het vanaf week 35 tijd om ook de vluchtkoffer klaar te zetten met de belangrijkste spullen voor jou en je baby. Hierbij kun je denken aan een toilettas, een rompertje, een mutsje en niet geheel onbelangrijk: een autostoeltje om je kindje mee naar huis te nemen.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help