Schaduwdoeken

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Zorgeloos genieten van het mooie weer onder een zonnedoek

Geniet je ook zo van de zomer? Tijdens de mooie dagen breng je uren door in de tuin. Let op, want de zon is verraderlijk. Daarnaast kan het ook bloedheet worden in de volle zon. Heb je geen of weinig schaduw in de tuin? Dan biedt een zonnedoek, of schaduwdoek, de uitkomst. Wehkamp biedt je een ruime keuze aan verschillende maten, vormen, kleuren en merken van het schaduwdoek. Denk bijvoorbeeld aan merken als Bo-Camp en Pro Garden. Bekijk snel het ruime aanbod.

De voordelen van een schaduwdoek voor het terras

Een schaduwdoek is een ideale en ruimtebesparende methode om schaduwplekken in je zonovergoten tuin of op het terras te creëren. Het grote voordeel ten opzichte van een parasol is dat je geen last hebt van een zware parasolvoet die altijd maar in de weg staat. Ook is dit een mooier alternatief voor een partytent. Wel moet je natuurlijk iets hebben waar je een schaduwdoek aan bevestigt. Schaduwdoek bevestiging koop je natuurlijk ook bij wehkamp.

Een schaduwdoek driehoek of vierkant

Je kunt een schaduwdoek in vierkant of driehoek kopen, maar soms zijn ze ook in andere vormen verkrijgbaar. Er is niet een vorm die beter is dan de ander, het is puur een kwestie van persoonlijke voorkeur. Daarnaast moet je ook kijken of je voldoende mogelijkheden hebt om het doek te bevestigen. Een driehoek schaduwdoek heeft drie punten nodig om aan bevestigd te worden, terwijl dat bij een vierkant doek vier punten zijn. Wel zal een vierkant doek in de meeste gevallen de meeste zon weren. De doeken kunnen gemaakt zijn van kunststof polyester. Het ene doek zal een hogere dichtheid hebben dan het ander en daarmee minder licht doorlaten. Hoe opener de structuur van een doek is, hoe meer water er doorgelaten zal worden. Houd er dan ook rekening mee dat een schaduwdoek echt alleen bedoeld is om schaduw te creëren en niet om er lekker droog onder te kunnen zitten. We raden je wel aan om het doek iets schuin te hangen, zodat eventuele regen dat op de doek blijft liggen er wel af kan lopen. Het schaduwdoek van NC Outdoor is ook uv-bestendig, voor maar liefst 95%. Dit is een voorbeeld van een doek dat je het hele seizoen kunt laten hangen zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Een schaduwdoek is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De meest gangbare maat voor een schaduwdoek is 3,6 meter. Kijk ook vooral naar de verschillende kleuren van de doeken.

Schaduwdoeken kopen bij wehkamp

Wil je heerlijk genieten van het mooie weer zonder steeds vol in de zon te zitten? Dan bestel je een schaduwdoek bij wehkamp. Maak een keuze uit de verschillende maten, vormen en kleuren en plaats je bestelling. Zorg jij ervoor dat we vandaag je bestelling hebben ontvangen? Dan regelen wij dat je deze morgen al in huis hebt. Is het onverhoopt niet het juiste doek, maak je dan geen zorgen. Bij wehkamp is retourneren geheel gratis en volledig zonder gedoe.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help