POP top teaser image

Little Dutch speelgoed

198 Resultaten
Aanbevolen

198 Resultaten

Ontdek het mooie houten Little Dutch speelgoed

Koop je het liefst houten speelgoed voor je kindje? Dan ben je na het zien van deze pagina waarschijnlijk fan van Little Dutch. Dit Nederlandse label heeft namelijk een heel groot assortiment met speelgoed van hout.

Uren spelen met het houten speelgoed van Little Dutch

Gaat mama koken? Dan koken ze met hun eigen Little Dutch keukentje gezellig met je mee. Schortje om, pannetje op het vuur en roeren maar! Vervolgens gaat het gerecht in de Little Dutch loopwagen en wordt het door je peutertje helemaal zelf naar de tafel gebracht. Ondertussen verbaas jij je over de snelle ontwikkeling die je kindje nu weer heeft doorgemaakt. De loopwagen bij de tafel is trouwens allang weer vergeten, want inmiddels wordt de grootste toren van de hele wereld gebouwd met de Little Dutch blokken. Je leest het al: met het speelgoed van Little Dutch kunnen ze echt uren spelen!

Speelgoed voor kindjes van verschillende leeftijden

Bij Little Dutch is er voor iedere leeftijdscategorie wel geschikt speelgoed te vinden. Het merk heeft speelgoed om mee te bouwen, maar ook educatief speelgoed, knuffels of muzikaal speelgoed. Het houten speelgoed voor 1 jaar bestaat vooral uit poppen, stapeltorens en vormenpuzzels. Voor oudere kinderen bestaat het aanbod uit leuke puzzels, maar ook uit speelgoed voor het spelen van rollenspellen.

Waarom speelgoed van hout kopen?

Veel ouders en verzorgers geven de voorkeur aan speelgoed van hout. Niet alleen omdat ze het er mooi uit vinden zien, maar ook omdat er minder grondstoffen nodig zijn om dit speelgoed te maken. Speelgoed van hout is daarom milieuvriendelijker dan plastic speelgoed. Het speelgoed is bovendien tijdloos en sterk, waardoor misschien ook nog de volgende generatie ermee kan spelen.

Uitzoeken, bestellen en morgen al in huis

Muziek maken, spelen, rijden, rollenspellen, puzzelen, bouwen; er is zoveel te doen als ze speelgoed van Little Dutch hebben! Moeite om te bepalen welk speelgoed jouw kindje het leukst gaat vinden? Kijk dan goed naar de interesses van je zoon of dochter of koop speelgoed dat je kindje nog helemaal niet kent. Kom je er alsnog niet helemaal uit? Dan zal je peuter of kleuter het ook helemaal geweldig vinden om helemaal zelf iets leuks van Little Dutch uit te zoeken. Ze hoeven er dan vervolgens ook helemaal niet lang op te wachten, want je hebt het morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.