Keukenmachines

Een keukenmachine is zeer geschikt voor grote hoeveelheden klop-, kneed- en mixwerk. Ze zijn meestal niet geschikt om te hakken en te snijden. Let op: bij de meeste keukenmachines ontvang je diverse extra accessoires. Wij bieden je een ruime collectie keukenmachines van topmerken als Bosch, Kenwood en Tefal.

19 resultaten
aanbevolen

19 resultaten

Keukenmachines

Sta jij graag in de keuken? Dan is een keukenmachine onmisbaar. Voordat je kunt kiezen welk merk en welk model je wilt kopen, moet je weten waarvoor je de machine wilt gaan gebruiken. Wil je weten waar je op moet letten als je een keukenmachine gaat kopen? Wij helpen je graag een handje!

Een keukenmachine: wat kun je ermee?

Wat je precies met een keukenmachine kunt, is per model verschillend. Over het hele assortiment kunnen ze mixen, kneden, snijden, raspen, persen, schaven, kloppen, pureren en blenden. Maar niet ieder model heeft al deze mogelijkheden. Over het algemeen kun je de keukenmachine altijd gebruiken voor beslag en deeg. Veel modellen hebben behalve een garde namelijk ook een deeghaak of kneedhaak. Perfect wanneer je graag brood bakt, maar het kneden graag aan een machine overlaat. Daarnaast vind je op bepaalde modellen nog snij- en raspschijven en zelfs een sapcentrifuge. Wil je dus groente snijden, noten hakken, je eigen smoothies maken of fruithapjes pureren met de keukenmachine? Dan kan dat met die accessoires. Om erachter te komen wat iedere machine precies kan, bekijk je per model de accessoires en de beschrijving. Zo vind je het model dat voldoet aan jouw eisen.

Bestellen

Met merken als Bosch, Kenwood en Tefal vind je bij wehkamp altijd wel een model bij dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Of je nu gaat voor een rood, roze of retro model: we komen die nieuwe keukenmachine snel bij je thuisbezorgen. Als je dat graag wilt, nemen wij zelfs jouw oude keukenmachine gratis mee. Is jouw bestelling toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan mag de machine gratis retour.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.