POP top teaser image

Autostoeltjes

Veiligheid is het allerbelangrijkste als het gaat om autostoeltjes. Daar wil je je geen zorgen over maken. Daarnaast wil je dat een autostoeltje lekker zit en niet al te moeilijk te bevestigen is. Bekende merken als Maxi-Cosi en Nuna bieden veilige autostoeltjes in verschillende maten die eenvoudig te bedienen zijn. Wil je weten welk autostoeltje geschikt is voor jouw kindje? lees meer over autostoeltjes.

117 Resultaten
Aanbevolen

117 Resultaten

Autostoeltjes

Autostoeltjes voor baby's moeten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Maar daarnaast wil je dat je kind (wat zijn of haar leeftijd ook is) prettig zit of ligt en dat het stoeltje eenvoudig in het gebruik is. Bij wehkamp vind je een zeer ruime keuze autostoeltjes van merken als Maxi-Cosi, Cybex en Nuna. Merken die met heel veel zorg en aandacht kinderstoeltjes produceren die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en bovendien passen bij jouw wensen en budget.

Baby-autostoeltjes van bekende merken

Een van de bekendste merken is natuurlijk Maxi-Cosi, verkrijgbaar in verschillende types zoals de Rodi SPS, de Cabriofix, de Tobi en de Axiss. Een deel van de autostoeltjes zijn voorzien van een ISOFIX- bevestigingssysteem. Dit systeem biedt uitzonderlijke voordelen, zoals een snelle en gemakkelijke installatie en een stevige en vaste connectie tussen de kinderautostoel en de auto. Hierdoor is de kans op een foute installatie aanzienlijk kleiner dan de installatie met de autogordel. De indicatoren helpen je bij het correct bevestigen van het autostoeltje.

Verschillende types autostoeltjes voor je baby

Daarnaast zijn er vooral veel autostoeltjes die bevestigt worden met de autogordel. Welk type autostoeltje het beste past, hangt vooral af van het gewicht van je kind. Voor iedere gewichtsgroep geldt ook een leeftijdsindicatie, maar die gelden slechts bij benadering. Sommige kinderen zijn op dezelfde leeftijd nu eenmaal groter en zwaarder dan andere. Bij de aanschaf van een autostoeltje is het van belang om te kijken naar het type bevestigingssysteem en de gewichtsklasse om tot de juiste keuze te komen. En daarnaast spelen smaak en budget natuurlijk een rol. Uit ons ruime assortiment, vind je ongetwijfeld een autostoeltje dat bij je past.

Lees meer over autostoeltjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën