LEGO speelgoed

LEGO is al jarenlang erg populair speelgoed voor kinderen van elke leeftijd. LEGO zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen. LEGO wil de bouwers van de toekomst inspireren door kinderen creatief te laten spelen en leren. LEGO verkoopt zijn producten wereldwijd en heeft merklijnen zoals LEGO DUPLO, LEGO City en LEGO Friends. Bekijk hier de LEGO-shop-in-shop.

417 resultaten
aanbevolen

417 resultaten

LEGO

LEGO, wie kent het nou niet? LEGO staat al jarenlang bekend om zijn gekleurde bouwstenen en de hoogwaardige kwaliteit. Verder zet LEGO zich in voor de ontwikkeling van het kind, hiermee spelen en leren kinderen tegelijkertijd. Met LEGO kan je eigenlijk alles maken, van een kinderboerderij tot aan het Louvre, werkelijk alles is mogelijk. Voor LEGO ben je nooit te oud en biedt wehkamp.nl voor ieder wat wils.

Voor jongens en meisjes

Zo kunnen stoere jongens hun stad nog cooler en veiliger maken met de LEGO City sets wat onder andere bestaat uit politiebureaus, brandweerkazernes, voertuigen en nog veel meer! Voor de meisjes heeft LEGO Friends leuke sets, deze sets zijn opgebouwd rond vijf goede vriendinnen. Een aantal van deze sets bevat onder andere een hotel, wintersport chalets, zwembaden en allerlei alledaagse activiteiten waar ze uren zoet mee zijn!

LEGO Duplo voor de allerkleinste bouwers

Voor de allerkleinste bouwvakkers heeft LEGO Duplo allerlei sets waar ze uren speelplezier van hebben. Zo kan de kleine ingenieur al zijn eigen zelfgemaakte bouwplaats runnen en graafmachines gebruiken voor het vervoeren van zware blokken. Verder kan je kindje zijn eigen treinen in elkaar zetten en daarmee rond de wereld rijden. De meisjes kunnen zich goed vermaken met onder meer een huisdierenkliniek, een Minnie Mouse bow-tique en huisdiertjes.

LEGO voor ieder wat wils

Daarnaast biedt wehkamp.nl nog veel meer aan op het gebied van LEGO. Zo zijn er allerlei categorieën met verschillende genres zoals LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, LEGO Technic en nog veel meer! Verder kan je heel gemakkelijk je keuze filteren op leeftijd en prijs, zodat je het juiste product voor jouw kind kiest.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.