LEGO speelgoed

LEGO is al jarenlang erg populair speelgoed voor kinderen van elke leeftijd. LEGO zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen. LEGO wil de bouwers van de toekomst inspireren door kinderen creatief te laten spelen en leren. LEGO verkoopt zijn producten wereldwijd en heeft merklijnen zoals LEGO DUPLO, LEGO City en LEGO Friends. Bekijk hier de LEGO-shop-in-shop.

396 Resultaten
Aanbevolen

396 Resultaten

LEGO City

LEGO City is een van de populairste lijnen van LEGO en richt zich met name op jongens van 5-12 jaar. Met LEGO City raak je niet uitgespeeld en de LEGO sets binnen deze lijn worden continu vernieuwd. De mogelijkheden rondom LEGO City zijn dus eindeloos en je kan dan ook uren speelplezier beleven met deze mooie producten.

LEGO City: alles wat een stad nodig heeft

LEGO City is een productlijn van LEGO die gericht is op alles wat je tegenkomt in de stad. Denk aan de politie en brandweer, maar ook voertuigen als een trein of vliegtuig. Met de producten van LEGO City kan je een complete stad nabouwen!

Rondom een bepaald thema vind je allerlei items die daaraan gerelateerd zijn, zoals politiebureaus en brandweerkazernes. Met LEGO City zijn volop avonturen te beleven. Denk aan het opsporen van dieven of het blussen van een heuse brand. Dat is ook precies wat LEGO City zo leuk maakt, met de LEGO blokken is een wereld na te bouwen die sterk overeenkomt met de realiteit. Tegelijkertijd is er genoeg ruimte voor de fantasie van het kind. Hij of zij kan zelf invulling geven aan de stad en deze ook uitbreiden door de grote variatie die LEGO City biedt.

LEGO voor jongere kinderen

Is de reguliere lijn van LEGO City nog iets te moeilijk voor jouw (klein)kind, neefje of nichtje? Er is ook een LEGO City Junior lijn beschikbaar. Deze lijn richt zich op kinderen van 4-7 jaar en vormt een prima start voordat je met reguliere LEGO aan de slag gaat. De sets van LEGO Juniors bevatten kant-en-klare onderdelen en de elementen zijn genummerd, zodat de juiste stenen gemakkelijk gevonden kunnen worden.

Is ook dit nog iets te hoog gegrepen? Bekijk dan de producten van LEGO DUPLO waarmee zelfs de kleinste bouwers de mooiste torens, boerderijen en kastelen maken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.