Top Teaser - Baby uitzetlijst 0-6 maanden 2.0

Wat heeft een baby tussen 0-6 maanden nodig?

In die eerste periode na de geboorte komt er ontzettend veel op je af. En dat geldt voor jouw baby natuurlijk helemaal. Wij hebben alles verzameld wat jouw baby die eerste uren, dagen, weken en maanden nodig hebt. Een mutsje (het allereerste kledingstukje), speentjes, heel veel luiers, een kruikje en fijne dekentjes.

Babykleertjes voor 0-6 maanden

Veel kan een pasgeboren baby niet. Maar één ding wel: lief zijn. En met leuke babykleertjes wordt het helemaal een feest! De meeste pasgeboren baby's hebben kledingmaat 50 en groeien het eerste half jaar door naar 68. Wil jij weten welke maat bij welke leeftijdsfase hoort? Bekijk dan de complete baby maattabel.

Borstvoeding of flesjes?

Borstvoeding is een schitterend systeem. Naast de perfecte voeding voor je baby zorgt het ook voor extra binding. Maar soms lukt het niet. Of ben je niet in de gelegenheid. En dan bieden kolven en flesjes uitkomst. Zorg wel voor de juiste speen en een goed ventielsysteem om darmkrampjes te voorkomen of te verminderen.

Lekker slapen

Tot de geboorte bevindt jouw kindje zich in de veiligste omgeving denkbaar. Om dat veilige gevoel na de geboorte een beetje vast te houden, hebben we babynestjes, inbakerdoeken en wikkeldoeken. Voor wat extra geborgenheid en een rustig slaappatroon: vaak wordt je kindje al moe zodra de slaapzak aan is.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help