POP top teaser image

Buggy's

Met ons assortiment aan lichtgewicht buggy’s kan je je kindje altijd meenemen tijdens het hardlopen, boodschappen doen en op reis. Naast dat je kan kiezen uit buggy’s die comfortabel, ergonomisch, veilig en compact zijn, kan je ook nog eens kiezen voor een leuk design. Ook heb je de keuze om te gaan voor een stabiele 4-wieler buggy of een flexibele 3-wieler buggy. Neem je twee kindjes mee op pad dan is de 6-wieler geschikt voor jou. Maak kennis met buggy’s van bijvoorbeeld Koelstra, Easywalker, Quinny, Maxi-Cosi, Topmark en Nuna.

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Buggy's

Een buggy is vrijwel onmisbaar in ieder gezin, het is makkelijke manier om uw kindje te vervoeren en er fijne wandelingen mee te maken. Een buggy is erg praktisch om mee te nemen en daardoor zeer handig in gebruik. Een buggy neemt, als hij ingeklapt is, weinig ruimte in gebruik. Een buggy kun je daardoor ook gemakkelijk meenemen in de auto, het openbaar vervoer of in het vliegtuig.Wehkamp heeft veel soorten buggy’s in het assortiment van merken als Easywalker, Maxi-Cosi, Topmark, Koelstra en Quinny. Zo zijn een aantal buggy’s al geschikt om je kindje mee te vervoeren vanaf de geboorte, de overige buggy’s zijn te gebruiken vanaf het moment dat je kindje een bepaalde leeftijd heeft gebruikt.

Buggy's vergelijken

Met behulp van de filters kun je de opties aanvinken die jij belangrijk vind. Bijvoorbeeld vegrendelbare wielen, een verstelbare duwstang of misschien wel een omkeerbaar zitgedeelte met meerdere relaxstanden.

Kinderwagen

Naast een buggy is ook een kinderwagen een veilig vervoersmiddel voor je kindje. Waar een buggy vooral gebruik wordt om mee te nemen in de auto, wordt een kinderwagen vaak gebruikt om rondom het huis te wandelen. Een goede kinderwagen is veilig en comfortabel voor je kindje. Daarnaast kan een kinderwagen meerdere soorten terreinen berijden. Er zijn zelfs kinderwagens verkrijgbaar waarmee je moeiteloos in het bos kunt rijden. Kinderwagens zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en in verschillende materialen. Bekijk snel ons ruime assortiment kinderwagens met merken als Bugaboo, Maxi-Cosi en Easywalker.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help