peuter: speelgoed

Met het peuterspeelgoed van wehkamp ontdekt je peuter de wereld. Het speelgoed biedt steeds weer nieuwe uitdagingen waardoor je kindje zich ontwikkelt, plezier heeft en voldoende energie kwijt kan. Wij hebben peuterspeelgoed voor binnen en peuterspeelgoed voor buiten. Ben je nog op zoek naar een cadeau voor een peuter? In de wehkamp-collectie zal je het zeker vinden!

830 Resultaten
Aanbevolen

830 Resultaten

Peuterspeelgoed van wehkamp voor actieve peuters

Peuters zitten vol energie, hun ontwikkeling gaat razendsnel en elke dag wordt hun wereld een beetje groter. Ze leren door te spelen en daar helpt wehkamp een handje bij met onze grote collectie speelgoed voor peuters. Wat vindt een peuter van 2 jaar leuk? Vanaf een jaar of 2 gaan kinderen helemaal op in rollenspelen. Ook doet jouw kleine jou graag na. Wij hebben diverse rollenspellen voor peuters. Zo kan je peuter winkeltje spelen of de heerlijkste gerechten klaarmaken in de eigen speelgoedkeuken. Jij mag vast wel een stukje proeven van die lekkere taart! Je kind is ook steeds meer toe aan peuterspelletjes. Het is heel leuk om samen spelletjes te spelen. Bovendien leert je kind hierdoor spelenderwijs tellen en kleuren en vormen te onderscheiden.

Spelen in de buitenlucht met het peuterspeelgoed van wehkamp

Het is gezond en leuk om elke dag naar buiten te gaan. Je peuter maakt het vaak niet uit wat voor weer het is. Spelen met zand blijven kinderen heerlijk vinden. Wij hebben allerlei speelgoed dat geschikt is voor de zandbak, van vormpjes tot schepjes en zandauto’s. Dit speelgoed kan je ook meenemen naar het strand. Ook als je niet zo’n grote tuin hebt, is er vaak wel ruimte voor een peuterglijbaan of een peuterschommel. Vanaf ongeveer 3 jaar is je kleine niet meer bij de trampoline weg te slaan.

Het perfecte verjaardagscadeau voor een peuter vind je bij wehkamp

Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor je jarige nichtje, buurjongen of je eigen peuter? Wij hebben peuterspeelgoed in elke prijsklasse en voor kinderen met uiteenlopende interesses. Wij hebben fijne knuffels voor peuters die ze een vertrouwd gevoel geven. Heb jij een muzikant in de dop? Ontdek ons muziekspeelgoed voor peuters. Bouwspeelgoed voor peuters is goed voor de motorische ontwikkeling. De poppenvaders- en moeders halen hun hart op aan de poppen en bijbehorende accessoires. Met het peuterspeelgoed van wehkamp kunnen peuters zich uren vermaken. "

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën