POP top teaser image

Billendoekjes

Babybilletjes hebben de best mogelijke verzorging nodig. Hoe goed luiers tegenwoordig ook zijn en hoeveel vocht ze ook kunnen opnemen, een volle luier kan nog altijd voor irritatie zorgen. Merken als Pampers, Zwitsal en Neutral bieden billendoekjes die niet alleen goed schoon maken, maar ook prettig zacht aanvoelen.

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Billendoekjes

Babybilletjes hebben de best mogelijke verzorging nodig. Elke keer dat je baby poept of plast, kan de natuurlijke pH-waarde van de huid verstoord raken. Met goede billendoekjes reinig je de huid en herstel je de pH-waarde. Zorg ervoor dat je niet je alleen de billetjes, maar ook het gebied eromheen goed schoonmaakt.

Volop keuze

Billendoekjes zijn in verschillende varianten beschikbaar, kies wat het beste bij jouw kindje past. Zo zijn er doekjes met lotion voor extra verzorging en verzachting van de huid. Of parfumvrije billendoekjes voor de gevoelige babyhuid. Bij Wehkamp heb je keuze uit verschillende voordeelverpakkingen billendoekjes van onder andere Zwitsal, Neutral en Pampers. De dozen zijn voordeliger en je hebt direct een voorraad voor langere periode in huis. Handig!

Geïrriteerde billetjes

Luiers tegenwoordig zijn al van een veel betere kwaliteit dan zelfs enkele jaren geleden. Desondanks is het zo dat ongelukjes nog altijd kunnen voorkomen en een volle luier voor irritatie kan zorgen. Heeft je baby last van luieruitslag? Gebruik dan een zalf om de huid te helpen herstellen, zoals Zwitsal of Neutral zinkzalf, Bepanthen babyzalf of Sudocrem.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.