Keukentextiel

Geef je tafel heel eenvoudig een ander uiterlijk met onze tafelkleden, tafellopers, servetten en onderzetters. Of je nu een kinderfeestje geeft of een chique diner, met merken als NOUS Living, DDDDD en Blond Amsterdam zit je goed. En dat geldt ook als je een leuk schort of theedoek zoekt.

234 Resultaten
Aanbevolen

234 Resultaten

Textiel voor de keuken als kers op de taart van elke stijlvol ingerichte keuken

Het kan bijna niet anders of je hebt wel eens gehoord van de keuken- of theedoek. Vrijwel elk huishouden beschikt wel over textiel voor de keuken, zoals de theedoek of de keukendoek. Deze vorm van textiel voor de keuken is in de eerste plaats heel praktisch. De vaat wordt er mee afgedroogd en na het wassen van je handen hangt de keukendoek voor je klaar om je handen mee te drogen. Bij wehkamp vind je alles voor de keuken en toebehoren, zoals tafelkleden en textiel voor de keuken. Bekijk ons aanbod en maak je keuze.

Keuken- en theedoeken: wat is het verschil

De theedoek wordt vooral gebruikt voor het drogen van de afwas. De theedoek staat ook wel bekend als afdroogdoek, droogdoek of schoteldoek en is doorgaans gemaakt van katoen of linnen. Katoen kreukt minder en pluist wat meer bij het afdrogen, en bij linnen is het net andersom. De keukendoek heeft in theorie dezelfde functie als de handdoek, maar is kleiner van formaat. Het is dan ook vooral bedoeld voor het drogen van de handen.

De mooiste thee- en keukendoeken voor jou

We mogen het niet ontkennen: het oog wil ook wat. Dat geldt ook zeker voor het textiel in de keuken. Je hangt namelijk het textiel meestal in het zicht. Leuke theedoeken en handdoeken zijn dan ook belangrijk wanneer je ze in een stijlvolle keuken in het zicht hangt. Kies dan ook voor een keukendoek of theedoek met een mooie print of in een mooie kleur. Textiel voor de keuken mag dan ook zeker gezien worden. Kies bijvoorbeeld voor de altijd makkelijk te combineren theedoek in het groen, zwart, of grijs. Ook leuke prints en mooie kleurencombinaties behoren zonder twijfel tot de mogelijkheden. Je koopt hier textiel van merken als Blond Amsterdam, DDDDD en NOUS Living.

Thee en keukendoeken kopen bij wehkamp

Natuurlijk koop je de theedoekenset in de online shop van wehkamp. Hier krijg je de beste service en maak je een keuze uit een ruim aanbod. Met behulp van de zoekfilters kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Selecteer de gewenste kenmerken en maak je keuze. Hebben we vandaag je bestelling ontvangen, dan heb je deze de volgende dag in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.