koken & tafelen

Keukentextiel

Geef je tafel heel eenvoudig een ander uiterlijk met onze tafelkleden, tafellopers, servetten en onderzetters. Of je nu een kinderfeestje geeft of een chique diner, met merken als Home by ASA, Riverda ...

267 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Keukentextiel

Keukentextiel is net als een set goede pannen onmisbaar in je keuken. Denk maar na, in elke keuken ligt wel ergens een tafelkleed, placemat of een paar ovenwanten en theedoeken heb je meestal in overvloed!

De verschillen in tafeltextiel

Een tafelkleed werd oorspronkelijk alleen gebruikt om een tafel te beschermen buiten de maaltijden om. Zodra er werd gegeten, werd het tafellaken op tafel gelegd. Inmiddels maken we niet zoveel onderscheid meer tussen dit tafeltextiel. Ook een tafelloper (een dun kleed over de lengte) noemen veel mensen een tafelkleed. De meeste varianten die we aanbieden zijn van 100% katoen, dus je mag een uitmuntende kwaliteit verwachten. Dat geldt ook voor de servetten, die we in allerlei soorten en maten in ons assortiment hebben. Dankzij onze placemats hoef je niet telkens de hele tafel te dekken, maar pak je alleen de plekken mee waar gegeten wordt. Praktisch en stijlvol! Weet je al welk tafeltextiel je wilt; effen wit of bontgekleurd? Neem rustig de tijd en maak je keuze. Dankzij topmerken als Serax, In the Mood en Bloomingville weet je in ieder geval zeker dat je altijd kiest voor kwaliteit.

Welk type keukentextiel je ook nodig hebt, je vindt het bij wehkamp. Van decorative items als een mooi tafelkleed of loper tot items voor het echt werk. Denk hierbij aan een keukenschort, pannenlappen, ovenwanten en de theedoek. Het tafeltextiel komt in vele kleuren en maten. Voor de landelijke keuken traditionele prints en warme kleuren maar voor de liefhebbers van modern ook strak wit of andere mooie uni kleuren.