Lego sinterklaas

Top 10 LEGO cadeaus voor Sinterklaasavond

De goedheiligman is bijna in het land. Hét perfecte moment om je kind (of jezelf) blij te maken met LEGO. Wie je de LEGO ook cadeau geeft, er is voor iedereen iets te vinden. Laat je inspireren door deze top 10.

1. Racevliegtuig

Vlieg met hoge snelheid door de lucht met dit racevliegtuig. Leuk en uitdagend voor iedereen boven de 7 jaar.

1. Racevliegtuig

2. Vakantiecamper

Waan je even op vakantie met deze leuke vakantiecamper en rij naar je bestemming. Voor iedereen vanaf 5 jaar oud.

2. Vakantiecamper

3. Dierentrein

Met deze dierentrein maak je iedere kleine dierenvriend blij. In elkaar zetten is goed te doen voor ieder kind vanaf 1,5 jaar oud. Goed voor uren speelplezier.

4. Super Mario

Beleef de leukste avonturen met deze Super Mario Avonturen starterset. Je kind speelt zijn of haar eigen personage in de echte wereld. Levensecht doordat het spel via de luidsprekers direct reageert.

5. Magische Kermisachtbaan

Magie alom met deze Magische Kermisachtbaan. Laat poppetjes verdwijnen en weer verschijnen of maak een ritje in de achtbaan. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar oud.

6. Bonsaiboompje

Bouw zelf een prachtig Bonsaiboompje met dit LEGO bouwpakket. Je bepaalt zelf wanneer de bloemen uitkomen en wanneer deze boom z'n bloesem weer verliest. Staat prachtig én is gemakkelijk in onderhoud.

7. Stoomtrein

Ga op pad met deze geweldige stoomtrein. Hier zijn kids tussen 2 en 5 jaar uren zoet mee. Deze stoomtrein is eenvoudig te bedienen door iedere peuter.

8. Ducati Panigale

Voor wie van een uitdaging houdt: deze Technic Ducatie Panigale is een technisch stukje LEGO. Deze motor heeft twee versnellingen én voor- en achtervering. Niet alleen leuk voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ook voor volwassenen.

9. Paardrijbasis in het bos

Speciaal voor alle paardenliefhebbers: deze paardrijbasis is de het perfecte speelgoed. Dit gebouw heeft drie verdiepingen, heeft verschillende paarden en accessoires. Net echt!

10. Ferrari

Deze LEGO Technic Ferrari 488 GTE is perfect voor een autoliefhebber die geen uitdaging uit de weg gaat. Met deze modelauto heb je het beste van wat LEGO Technic te bieden heeft, boordevol detail.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.