POP top teaser image

Oogmake-up

Ben je op zoek naar make-up voor je ogen? We bieden make-up voor dagelijks gebruik zoals mascara, en oogschaduw in subtiele kleuren. Maar ook voor avondjes uit en feestjes bieden wij voldoende oogmake-up: nepwimpers, eyeliner en wenkbrauwproducten zoals wenkbrauwpoeder. Toch op zoek naar andere make-up? Kijk is op de volgende pagina met alle make-up die Wehkamp heeft. Vóór 23.59 besteld is de volgende dag al in huis!

243 Resultaten
Aanbevolen

243 Resultaten

Ogen

Je bent trots op je mooie oogopslag. Je legt hier dan ook graag de nadruk op. Gezichtsverzorging is voor jou erg belangrijk, ogen zijn tenslotte het eerste waar de blik van een ander op valt. Met mooie make-up voor de ogen benadruk jij de meest opvallende kenmerken in je gezicht.

Je ogen als visitekaartje

Ogen zijn de spiegels van de ziel, zeggen mensen wel eens mooi. Je oogopslag bepaalt dan ook voor een belangrijk deel je gezicht. Heb je een mooie oogkleur, dan wil je deze benadrukken. Kleine ogen wil je groter laten lijken en je wimpers laat je graag opvallen. Met de juiste make-up werk je punten van onzekerheid mooi weg en benadruk je de sterke kenmerken.

Alles voor de juiste oogopslag

Het aanbod van make-up voor de ogen is bijzonder uitgebreid. Je vindt dan ook altijd datgene wat jij nodig hebt voor de mooiste oogopslag. Denk aan mascara, eyeliner en oogschaduw van de meest uiteenlopende merken. Heb je de pech niet zulke mooie wimpers te hebben, dan koop je gewoon nepwimpers. Je wenkbrauwen werk je bij met wenkbrauwpoeder. Zonder problemen stralen je ogen met de mooiste make-up voor de ogen.

Alles voor de ogen bestellen bij wehkamp

Wil jij een mooie oogopslag creëren? Dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. De handige filters op de site helpen je om snel te vinden wat je zoekt. Bij bestellingen met een waarde van meer dan 20.- betaal je bij wehkamp geen bestelkosten. Ook voor aankopen op het laatste moment zit je bij wehkamp goed. Plaats je vandaag voor 23:59 uur je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën