Kinderzonnebrillen

Niet alleen volwassenen moeten hun ogen beschermen tegen de zon, ook voor kinderen hebben we een uitgebreide collectie zonnebrillen. Voor de allerkleinste hebben we baby zonnebrillen van KidzBanz die met een bandje goed blijven zitten. En voor de oudere kids hebben we kinderzonnebrillen in hippe kleuren en modellen van merken als Ray Ban en Sinner.

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Kinderzonnebrillen

Je smeert je kinderen altijd goed in tegen de zon. Verder geef je ze een T-shirt of een petje als er kans is op verbranding. Ook de ogen van je zoon of dochter wil je goed beschermen tijdens een dagje strand of een boottocht. Wij hebben kinderzonnebrillen met glazen van een hoge kwaliteit. Sportief, modieus of cool: ons assortiment heeft de leukste zonnebrillen voor kinderen tot 14 jaar.

Leuke monturen voor kinderen

Elke kinderzonnebril uit onze collectie is voorzien van uv-filters die een goede bescherming bieden tegen zonlicht. Wij hebben modellen met opvallende prints en kleuren. Heb je geen voorkeur voor een jongens- of meisjesuitvoering? Kijk dan voor een uniseks zonnebril voor jongens en meisjes met een neutraal ontwerp. Heel hip voor tieners zijn onze pilotenbrillen met een metalen montuur en spiegelglas.

Kleurige meisjeszonnebrillen en stoere jongensmodellen

Ons assortiment biedt zonnebrillen voor jongens in stijlvolle kleuren als zwart, blauw en grijs. Of gaat je zoon voor een zilverkleurig montuur? Wij hebben veilige modellen in de filtercategorieën drie en vier. Onze zonnebrillen voor meisjes hebben gekleurde glazen, een printje of een strak design: hiermee zie je het leven altijd door een roze bril.

Kinderzonnebril voor baby’s en jonge kinderen

Voor kindjes tot één jaar is een babyzonnebril van zachte, kindvriendelijke materialen ideaal. Kies een verstelbare kinderzonnebril voor de leeftijd tot drie jaar of tot vijf jaar. De vrolijk gekleurde modellen hebben een bandje en blijven goed op hun plek. Ideaal voor op de fiets dus. De ogen van je kinderen hebben overigens niet alleen op zomerse dagen bescherming nodig, maar ook tijdens de wintersport.

Onze zonnebrillen bieden comfort, bescherming én een mooie uitstraling. Koop je kinderzonnebril bij wehkamp en laat de zon maar schijnen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help