POP top teaser image

Luiertassen & verschoonmatjes

Een luiertas is onmisbaar als je even de deur uit wilt. Naast luiers en billendoekjes kun je in een goede luiertas flesjes, voeding, knuffeltjes en speeltjes kwijt. En de luiertassen van merken als Fab, Joolz Day en Little Company zien er bovendien leuk uit. Nog even en de it-bag van het moment is een luiertas.

140 Resultaten
Nieuwste collectie

140 Resultaten

Luiertassen

Een luiertas is onmisbaar als je even de deur uit wilt met je baby, dreumes of peuter. Naast luiers en billendoekjes kun je in een goede luiertas flesjes, voeding, knuffeltjes en speeltjes kwijt. En de luiertassen van merken als Fab, Joolz Day en Little Company zien er bovendien leuk uit. Wat wil je nog meer? Nog even en de it-bag van het moment is een luiertas! Bij ons vind je tientallen verschillende luiertassen, zodat er altijd iets in ons assortiment zit dat helemaal past bij jouw stijl en wensen. Ze verschillen namelijk behoorlijk van elkaar. Van een babymerk als Zwitsal verwacht je misschien wel dat de tas eruitziet alsof het daadwerkelijk een luiertas is, maar de meeste merken hebben gewoon mooie tassen gemaakt en toevallig kun je die gebruiken als luiertassen… Bestel snel en eenvoudig de tas van jouw keuze en vertrouw op hoogstaande kwaliteit voor een goede prijs. Mocht je een vraag hebben, dan staan onze servicemedewerkers voor je klaar.

Luiertassen waarbij design voorop staat

Ze zijn simpelweg prachtig, de luiertassen van merken als Mima, Little Company, Joolz, Fab en Kidsriver. Een speciale vermelding geven we aan de luieretuis van KipKep, omdat deze duidelijk anders zijn dan de rest. Die kun je namelijk opgevouwen in je gewone tas doen, zodat je daar eigenlijk een luiertas van maakt. In het etui kun je alle benodigdheden doen om je baby te verschonen. Bovendien gaat van elk verkocht product een percentage naar een goed doel voor kinderen. Hou je van design, dan hebben we meer dan genoeg luiertassen om uit te kiezen. Je bent dus altijd de hipste mama van de straat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.